Cornholio 23.01.2018 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Witam wszystkich. Postanowiłem wymienić swój kompakt WC na podwieszany ze stelażem, ponieważ dobija mnie ten syf który się tam gromadzi Niestety ujście pionu jest umieszczone strasznie daleko od ściany, przez co zabudowa byłaby bardzo głęboka Zdjęcie. Górna ściana, to ściana kominowa z pionem. Montaż WC na ścianie po lewej. Czy jest możliwość przekucia się i wkucia tej rur głębiej w ścianę po lewej stronie, tak, aby głębokość montażu była jak najmniejsza?! Co proponujecie ? Z góry dzięki Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Cornholio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cornholio 24.01.2018 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Dobra poradziłem sobię. Rozkułem i kolanko z odpływem dało się bez problemu przekręcić. Dzięki za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts