Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pvc Jezierski

Gość

Recommended Posts

Produkują okna z PVC w sytemie VEKA Softline i VEKA TOPLINE.

Są producentem od wielu lat - można ich wyroby kupować bez obaw.

Jest to jeden z lepszych polskich producentów.

Mają własne szyby zespolone - co daje niższą cenę okna. Żaluzje w szybach też mają [żaluzja w szybie zespolonej - w środku].

Mają też rolety i inne akcesoria.

To nie jest kryptoreklama - zobowiązałem się podawać producentów uznanych i dobrych i także czarne owce i oszustów.

Jezierski należy do tej grupy solidnej.

Ok, dzieki. Od paru dni przekopywalem Forum ale nic nie znalazlem o tej firmie. Dzis mam dostac wycenę okien. Na moim "terenie" cenowo ta oferta była najlepsza ( pomijam okna które na pierwszy rzut oka ( niefachowego) wyglądały cokolwiek dziwnie )

G.Socha

• 2 years później...

Jezierski robi okna na profilach PCV Schucco. Mają piękny kolor "canadian" taki trochę jaśniejszy złoty dąb.Profil schucco pięciokomoru ma bardzo ładnie wyprofilowane ramy. Mam zamontowane okna od jezierskiego od roku. Wszystko odbyło się bez kłopotów. No może z jednym drobiazgiem.Człowiek który zdejmował wymiary pomylił się na jednym małym okienku do WC. Trzeba było robić nowe. Ale naprawili swój błąd bez mrugnięcia okiem w ciągu tygodnia. To też dobrze o nich świadczy.Jak zawsze należy zwrócić uwagę na ekipę montującą. Bo te już od producenta nie zależą a od konkretnego dealera.

Pozdrawiam

Tomek

JEZIERSKI Lekomin k. Kielc - jedna z najlepszych firm okniarskich w Polsce. Jakość na najwyższym poziomie - jako jeden z niewielu używa w standardzie najbardziej neutralnej szyby 1,1 (brak efektu brudnych firanek). Polecam szczególnie kupno okien na profilu SCHUCCO CT 70 - wg. mnie najładniejszu typ profilu PCV.