Gość 31.07.2002 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Przeglądam właśnie oferte firmy Jezierski ( okolice Kielsc. http://www.jezierski.com.pl). Okna PVC , wygladaja calkiem przyzwoicie. Niestety nigdzie na Formum nie natkąłem się na żadną wzmiankę o tych oknach. Czy ktoś ma może jakieś zdanie o tych wyrobach ? G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 31.07.2002 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Produkują okna z PVC w sytemie VEKA Softline i VEKA TOPLINE.Są producentem od wielu lat - można ich wyroby kupować bez obaw.Jest to jeden z lepszych polskich producentów.Mają własne szyby zespolone - co daje niższą cenę okna. Żaluzje w szybach też mają [żaluzja w szybie zespolonej - w środku].Mają też rolety i inne akcesoria.To nie jest kryptoreklama - zobowiązałem się podawać producentów uznanych i dobrych i także czarne owce i oszustów.Jezierski należy do tej grupy solidnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2002 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Ok, dzieki. Od paru dni przekopywalem Forum ale nic nie znalazlem o tej firmie. Dzis mam dostac wycenę okien. Na moim "terenie" cenowo ta oferta była najlepsza ( pomijam okna które na pierwszy rzut oka ( niefachowego) wyglądały cokolwiek dziwnie ) G.Socha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiP 11.02.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 teraz robia z profili schucko, też chyba sie zdecyduję na te okna cenowo wychodzi w miarę i są solidnie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thom35 11.02.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Jezierski robi okna na profilach PCV Schucco. Mają piękny kolor "canadian" taki trochę jaśniejszy złoty dąb.Profil schucco pięciokomoru ma bardzo ładnie wyprofilowane ramy. Mam zamontowane okna od jezierskiego od roku. Wszystko odbyło się bez kłopotów. No może z jednym drobiazgiem.Człowiek który zdejmował wymiary pomylił się na jednym małym okienku do WC. Trzeba było robić nowe. Ale naprawili swój błąd bez mrugnięcia okiem w ciągu tygodnia. To też dobrze o nich świadczy.Jak zawsze należy zwrócić uwagę na ekipę montującą. Bo te już od producenta nie zależą a od konkretnego dealera. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 11.02.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Firma znana z wieloletnie tradycja - kiedys VEKA teraz SchucoNigdy nie bylo z nimi klopotow, zawsze cieszyli sie dobra marka i sadze ze ciesza sie nia w dalszym ciagu - tyle co ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.02.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Okna wyglądają ładnie.Większe niż u innych dopłaty za P4 i WK-II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 12.02.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 JEZIERSKI Lekomin k. Kielc - jedna z najlepszych firm okniarskich w Polsce. Jakość na najwyższym poziomie - jako jeden z niewielu używa w standardzie najbardziej neutralnej szyby 1,1 (brak efektu brudnych firanek). Polecam szczególnie kupno okien na profilu SCHUCCO CT 70 - wg. mnie najładniejszu typ profilu PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts