Yaa 24.01.2018 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Nie mam jeszcze zrobionych podłóg na pietrze i pomału się fo tego przymierzam Sa 3 pomieszczenia, 2 pokoje w tym 1 z garderoba i łazienka i hol do którego dochodzą schody tymczasowo po całości jest wykładzina wszystkie posadzki będą się stykały bo nie przewiduje progów wiec chyba najlepiej jednolita po całości poza łazienka ? Czy najpierw powinna być położona podłoga w pokojach i w holu całościowo a potem do tego dopasowana posadzka w lazience ? jaką podłogę wybrać jeżeli w garderobie jest ogrzewanie podłogowe z wyraźnie ciepłą posadzką ? najpierw robię schody, drewniane, jak powinien być wykończony ostatni stopień jeśli nie ma jeszcze docelowej podłogi w holu ? co w ogóle mogę rozważać ? bede wdzięczna za wszystkie za i przeciw i jeszcze na koniec istotna kwestia CENA nie może być drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 24.01.2018 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Wylewki wygrzała? Bez tego sie nie bierz za klejenie desek czy płytek. Jak tanio to Sosna. Miękko ale naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 24.01.2018 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Wylewki się grzeją już 4 lata bardziej mi chodziło o to czy parkiet, mozaikę, jakieś panele, korek czy jeszcze coś innego ci mi do głowy nie przychodzi gatunek w drugiej kolejności no i czy się z tym coś nie stanie w garderobie czy jednak w garderobie robić inaczej ? a sosna wydaje mi się chyba taka...rustykalna za bardzo dąb tez mi się nie podoba no tak...kolorystycznie do schodów trzeba dopasować, będą jesionowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.01.2018 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 A co z wykładziną nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 24.01.2018 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 A co z wykładziną nie tak? No tak, w sumie niektórzy kładą wykładzinę docelowo ja o niej nie myśle na stałe bo nie chce czegoś co zbiera kurz, myśle tylko o gładkiej, łatwej do utrzymana w czystości przy kotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.01.2018 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Na pięterku często chodzimy na boso i myślę, że bardzo szybko będzie ci tej wykładziny brakować Ale oczywiście zrobisz jak uważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 24.01.2018 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 No jest to może jakaś opcja do samej sypialni pod warunkiem ze będę zamykać drzwi przed kotami poza tym nie wiem czy taka grubsza wykładzina na jakimś podkładzie może być podgrzewana w garderobie ? na tej wykładzinie mam już brzydkie plamy po kotach bo czasem coś się „ulewa” (kłaczki) długowłosym kotom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.01.2018 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Mam ogrzewanie podłogowe w całym domu i wykładzinę na całym górnym poziomie (oczywiście oprócz łazienki ) a w sypialni bardzo grubą i sprawdza się bardzo dobrze. Ale kotów to ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 24.01.2018 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 A nie izoluje za bardzo ogrzewania ? Gruba wykładzina...na korytarzu tez masz ? A jakie schody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.01.2018 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 A nie izoluje za bardzo ogrzewania ? Gruba wykładzina... na korytarzu tez masz ? A jakie schody ? Na korytarzu mam wykladzinę, którą kładzie się w hotelach (jest łatwiejsza w utrzymaniu), a schody mam drewniane z nakładkami z wykladziny (były za śliskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts