StaszekL 24.01.2018 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Proszę o porady czy takie wykonanie będzie zgodne z sztuka. Wentylacja grawitacyjna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StaszekL 24.01.2018 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 na jętki idzie płyta osb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StaszekL 29.01.2018 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 nikt nic ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StaszekL 08.02.2018 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 albo moja wizja jest tak oczywista że głupio się o to pytać albo jest tak głupia że nikomu odpowiedz nie przychodzi do głowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz19029 09.02.2018 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Ja będę robił podobnie, z tą różnicą, że wszędzie będę kładł wełnę. Opcja jak najbardziej prawidłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwiazdoor 09.02.2018 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Ja będę robił podobnie, z tą różnicą, że wszędzie będę kładł wełnę. Opcja jak najbardziej prawidłowa. Planuję podobnie, od sufitu na stryszku chcę dać watę tylko między krokwie i zabezpieczyć to folią paroizolacyjną i zadeskować lub zabić płytą osb. Wiele osób mówi, że tego stryszku nad poddaszem użytkowym nie należy ocieplać, z jednej strony mają rację ale ja mam spory strych na pewno z niego będę korzystał i nie wyobrażam sobie iść tam zimą gdy jest tam -20*C jak na dworze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts