Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zdjęcia elewacji

duduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Duduś, pokaż swój domek na forum -

Zebym to ja umiała . Mam zdjęcia już w kompie ( przesłała mi koleżanka która je zrobiła ) Ale co dalej z tym, to niestety nie wiem . Mogę tylko napisać ,że mam już otynkowane szczyty w kolorze żółtawym i chodzi mi ot o ,że okna są ponoc za nisko w stos. do dachu ( co niektórzy proponują tam siwy pas ,ale jakoś mi to nie pasuje) . Aha ,no i dach mam ciemna zieleń. Dlatego szukam jakiś nietypowych połączeń. Ale moje dziecko obiecało że spróbuje dać zdjęcia na forum więc może mi doradzicie.

Dudus.Otwórz Foto - albumy.Onet.pl.Tam załóż nowy album w kategorii chatki puchatki.Muszisz sie najpierw zarejestrować pod swoją nazwą.powodzenia.

Aha.Potem klikasz przy danym zdjęciu na właściwości - i już masz adres, który wstawiasz pod postem lub swoim nickiem.

• 4 weeks później...

Trochę za dużo tych żółtych odcieni, brązowych dachów i stolarki.

Chętnie popatrzę - ale nie na coś co widać wszędzie. żółte są domy, szkoły, hale sportowe, wszystko.

Wiem, że to ładne, słodkie, milutkie, cieplutkie ale może ktoś pokaże coś innego.

Jestem również na etapie wybierania kolorów elewacji /w projekcie mam typowy zestaw - patrz wyżej/. Ela

czarny dach, żółty klinkierowy komin, cokół z żółtych płytek klinkierowych, ściana będzie dobrze wyglądać biała lub bardzo leciutko piaskowa. Podjazd / taras z klinkieru kolor Sahara z CRH razem z kostkami granitowymi. Okna złoty dąb - chociaż teraz wybrałabym inny kolor - ale już za późno.