zxs 25.01.2018 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Mam do was pytanie. Zabieram się do układania paneli (około 100m2) i znalazłem przypadkiem w necie takie cudo jak gilotyna do cięcie paneli. Piła mnie trochę przeraża przez brud i kurz a ta gilotyna wydaje się być czysta tylko nie wiem jak z „jakością obsługi”. Taki sprzęt nie jest drogi można kupić za 140 – 180złzł a po robocie sprzedać za jakieś 100zł i wydaje się mocno przyspieszyć prace.Proszę o opinię osób które używały gilotyny. Czy ten sprzęt się do czegoś naddaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agraf 26.01.2018 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witaj, mam takie cudo. Kupowałem z netu gdzieś za ok.80zł-nówkę. Jak chodzi o sam sprzęt to u mnie sprawdził się idealnie.Kładłem prawie 200 m2. Bardzo dobrze docina się panele po krótszym boku-szybciej niż piłą, natomiast problem jest chcąc ciąć wzdłuż panelu. Nie ma takiego pyłu jak przy cięciu piłą czy wyrzynarką chociaż trochę syfu też zostawia.Polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zxs 26.01.2018 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witaj, mam takie cudo. Kupowałem z netu gdzieś za ok.80zł-nówkę. Jak chodzi o sam sprzęt to u mnie sprawdził się idealnie.Kładłem prawie 200 m2. Bardzo dobrze docina się panele po krótszym boku-szybciej niż piłą, natomiast problem jest chcąc ciąć wzdłuż panelu. Nie ma takiego pyłu jak przy cięciu piłą czy wyrzynarką chociaż trochę syfu też zostawia.Polecam:) Napisz jeszcze jak wyglądały krawędzie paneli Czy bardzo rozrywało spodnią część panela? Czy pojawiały się jakieś rozwarstwienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agraf 29.01.2018 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Nic nie rozrywało.Krawędzie były OK.Przynajmniej tak cięła moja gilotyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts