jacob512 25.01.2018 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Hej, Jak nazywa się ta część ze zdjęcia? Kombinuję i nie mogę tego ustalić a muszę to wymienić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emek81 25.01.2018 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Zasysacz jonów dodatnich, potrzebny do uzdatniania baryłek powietrza, oczyszczającego zbiornik z reduktorem kwasów kałowych ^^ EEEE nie wiem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 25.01.2018 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Jaki to model spłuczki - czy to jest produkt Geberit jako firma, czy użyłeś tylko tej nazwy jako synonimu dla zabudowy? (Jeśli tak, to podaj nazwę producenta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 25.01.2018 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) jacob512 Hej,Jak nazywa się ta część ze zdjęcia? Kombinuję i nie mogę tego ustalić a muszę to wymienić )Nie kombinuj zdemontuj i zanieś do sklepu celem wymiany Edytowane 25 Stycznia 2018 przez gnago zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts