ambresil 23.09.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 zakończyłem budowę , złozyłem papiery i otrzymałem pismo z urzędu o zgłoszeniu do użytkowania budynku mieszkalnego . Od kiedy formalniemogę zaczynać ulgę remontową - czy z datą pisma z INB czy z datąmeldunku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 23.09.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 od daty z pisma (tego, że odebrali, nie zgłoszenia), meldunek nie ma nic do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matizka 27.09.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 hej, to znaczy, ze jesli cos kupilam (np. kontakty) do wykonczenia budynku zanim go oficjalnie zglosilamdo uzytkowania to tego nie moge odliczyc? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 27.09.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Nie możesz. Dom oficjalnie wtedy jeszcze nie istnieje, nie możesz remontować więc czegoś, co nie istnieje. MUSI byc odbiór domu - dość szeroko już było o tym na forum - polecam wyszukiwarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts