Mateusz95 27.01.2018 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Witam, jestem tu nowy na tym forum. Dzisiaj wszedłem na strych i zobaczyłem że w jednym miejscu na membranie coś się skrapla. Dodam jeszcze to że cały budynek z zewnątrz jest docieplony styropianem 10 cm, fundament tak samo docieplony. Ale nie mam ocieplonego stropu. I czy te skropliny wytwarzają przez to że jest brak ocieplenia stropu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 06.02.2018 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Szanowny Panie,Skropliny mogą być zarówno efektem braku ocieplenia stropu, jak i nieszczelności pokrycia dachowego. Proponuję więc dokładnie sprawdzić źródło ich pochodzenia, a następnie je wyeliminować. Wykonanie ocieplenia będzie korzystne tak czy inaczej. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 11.02.2018 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Kiepsko inwestowałeś do tej pory w ocieplanie. Przede wszystkim trzeba ocieplić porządnie strop, lub ewentualne dach( to już trudniej zrobić dobrze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts