Radovanovic1 27.01.2018 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Witam.miesiac temu wykonano mi schody zabiegowe. W umowie mam, ze stopnie maja byc z jesiona. Minal miesiac a 3 stopnie juz pekly na calej dlugosci w miejscu klejenia bo sa sklejone jakby z 3 desek.Zauwazylem, ze te pekniete stopnie sa oklejone czyms drewnianym o grubosci 1-2mm Dalem za schody 10tys zl. Tak sie teraz robi schody czy zostalem poprostu oszukany ? ? Nie wiem jak sie tutaj wrzuca zdjecia bo robilem kilka zeby pokazac jak to wyglada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 27.01.2018 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 w zaleznosci od tego na co sie umawiales masz albo to za co zaplaciles albo ktos cie wy...z opisu wynika, ze to co masz jest czyms oblogowane- czyli najprawdopodobniej w srodku jakis tani material a na wierzchu drozszy oblog- grubszy fornir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radovanovic1 27.01.2018 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 w zaleznosci od tego na co sie umawiales masz albo to za co zaplaciles albo ktos cie wy... z opisu wynika, ze to co masz jest czyms oblogowane- czyli najprawdopodobniej w srodku jakis tani material a na wierzchu drozszy oblog- grubszy fornir. Umowilem sie na stopnie z jesiona, czyli ze stopien bedzie z litego drewna. Nie wiefzialem ze w schodach da sie tak leciec w uja. Nie wiem co teraz poczac. Wdzustko mam juz zabudowane i w kaflach. Nie wyobrazam sobie rozwalania tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorro128 28.01.2018 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Dzwoń do wykonawcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 28.01.2018 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Najlepiej zgłoś reklamację w formie pisemnej i poproś o naprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radovanovic1 28.01.2018 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Najlepiej zgłoś reklamację w formie pisemnej i poproś o naprawę. Dzwonilem. Przyjechal sprawdzil. Zpytalem dlaczego okleil skoro umowa byla na lite drewno. Powiedzial, ze okleil tylko te 3 pekniete stopnie bo seki mial i musial sie ratowac czasowo. Mowil ze rozbierze i wymieni je. Powiedzialem, ze bede stal i sprawdzal pozostalem stopnie bo pewnie tez oklejone. To zapewnial, ze sa lite.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts