Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dla niezdecydowanych inwestorów

BRONZEL

Recommended Posts

• Odpowiedzi 193
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzialka kupiona w kwietniu 2004r. Projekt kupiony

Najpierw obiecywali ze w licpcu 2004 beda , potem ze w pazdzierniku 2004 beda a teraz wyglada na to ze w maju 2005 r. beda.

Cale szczescie ze to ostateczny termin - w maju 2004 zlozylismy wniosek o wydanie warunkow a wiec najpozniej po roku dostaniem na 100% ( to wynika z przepisow).

pozdrawiam

Ha, Ha

Ostateczny to jest sad.

Rok to oni moga z Toba korespondowac, ze czegos nie maja lub prosza o

dodatkowe wyjasnienie. A przed uplywem roku napisac:

Z uwagi na brak srodkow (wazny interes spoleczny) nie przewiduje sie

dla tego obszaru rozwoju budownictwa mieszkaniowego do 2025.

Bo wedlug nowego prawa to jak Ci wpisza pod zabudowe to Ty ich dopiero wykonczysz.

Prosze mi tu:

-odsniezac,

-latarnie,

-samochodzik na waszej ulicy zniszczyl zawieszenie.

-itp,itd.

rozwalił mnie tym tekstem, nawet śmiać mi się nie chciało, była to kwintesencja całej naszej współpracy, chociaż dużo jeszcze rzeczy miało się zdarzyć.

ciekawe co jeszcze sie zdarzy skoro w koncu sie mieliscie rozstac z panem Szymkiem.

Potwierdza sie stara prawda ze NIKT oprócz Ciebie nie przypilnuje Ci budowy - zaden kierownik - przepraszam Jarpol jezeli to czytasz byc moze jestes wyjątkiem potwierdzającym regułę

Na koniec wyjaśnili mi, że to co ja mam to nie jest izolacja, tylko jej mizerna namiastka...

opisz może dokładniej co było nie tak - jeżeli powiedzieli - tak ku przestrodze innym.

Szczerze Ci współczuję bo widać z tej historii że dla Ciebie budowa była/jest ciężkim doświadczeniem...

aha i nie rób takich długich przerw

KaiM