Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dla niezdecydowanych inwestorów

BRONZEL

Recommended Posts

• Odpowiedzi 193
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Uller, zgadzam się. To rodzaj przestrogi. Tekst po prostu ma dać do myślenia.

Wystarczy przeczytać, jak Zidan zaczął swój dziennik:

"Kieruję te parę słów do tych, którzy jeszcze nie zaczęli budowy swojego wyśnionego domu i do tych, którzy są na początku albo względnie na początku... reszta może chyba sobie darować, bo albo przeszli „TO” tak samo jak ja albo lżej albo może ciężej.. "

Drenaż już zamknięty ,ale może być półtonówka w dzirze pod szambem, albo jeszcze lepiej grodziszcze z epoki bronzu. No bo co tam jakiś niewypał, przyjadą po tygodniu sapery wykopią zabiorą (wersja optymistyczna) samo się zabierze (wersja pesymistyczna), archeolodzy to dopiero zabawa. 8)

Myślałem o archeologach - ale z dotychczasowych klimatów to by mi wynikało że po prostu nigdzie by tego nie zgłosili, po cichu rozebrali i problemu by nie było.

A niewypał ma tą zaletę ;) że jak sam się zabieże to może też zabrać jeszcze coś - np. połowę domu i Pana Szymka czy Olka na dodatek.

A co do skończenia drenażu - można się domyślać że skończony został - ale definitywne stwierdzenie nie pada. Więc wszystko przed nami ;) (film z gatunku: zabili go i uciekł).

Hmm, no chyba rzeczywiście Aga ma rację, bo o bombie jest, że w okolicy walnęła (znaczy Pan Olek gdzieś po sąsiedku fuchę podłapał).

Ale na koniec cytowany jest pewien mąż stanu, którego stosunek był nieporównywalnie długi do przyjemności stosunkowanych. Więc pewnie będzie coś mniej technicznego, a bardziej socjo. :lol:

Zastanawiam się co lepsze - sama treść czy komentarze? :lol

A tak jedno z drugim do kupy i może by ludziska znowu zaczęli kupować Muratora?(ja już nie kupuję, po paru miesiącach nic nowego, wystarczą mi stare egzemplarze).

Ale jakby taki serial puścili to kupuję prenumeratę bez rabatów. :lol: