kroyena 09.11.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Nawet przy ulicy Alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.11.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Myslę że nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.11.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Już lepszy upierdliwy cieć niż dom na lewą stronę woda w piwnicy, trup pod podłogą i nie wiadomo co jeszcze się wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.11.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Uller, zgadzam się. To rodzaj przestrogi. Tekst po prostu ma dać do myślenia.Wystarczy przeczytać, jak Zidan zaczął swój dziennik:"Kieruję te parę słów do tych, którzy jeszcze nie zaczęli budowy swojego wyśnionego domu i do tych, którzy są na początku albo względnie na początku... reszta może chyba sobie darować, bo albo przeszli „TO” tak samo jak ja albo lżej albo może ciężej.. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRONZEL 10.11.2004 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 (edytowane) ... Edytowane 29 Stycznia 2013 przez BRONZEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.11.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Uller qknij telepostera się z tego zrobiła. Czytający posty ślą do scenarzysty, to jest odcinek o sprzedaży, ale żeby potrzymać w napięciu to nie do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cana 10.11.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 A mnie dom budowała firma (tzw. dom gotowy, prefabrykowany). Byłam zachwycona profesjonalizmem, wykonaniem oraz szybkością. Oczywiście samym domem najbardziej!!! Dom jest ciepły, nie ma w nim żadnych fuszerek i w dodatku mam jeszcze 30 lat gwarancji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ciekawe co będzie dalej rozwód czy szczęsliwe zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 10.11.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ciekawe co będzie dalej rozwód czy szczęsliwe zakończenie Właśnie miałem pisać co może być dalej. Żona upomina się o zwiększenie limitu na zakupy?! Pachnie mi to rozwodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ja proponuje separację żeby nie było zbyt drastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 A co powiecie na niewypał przy kopaniu rowów pod drenaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.11.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Drenaż już zamknięty ,ale może być półtonówka w dzirze pod szambem, albo jeszcze lepiej grodziszcze z epoki bronzu. No bo co tam jakiś niewypał, przyjadą po tygodniu sapery wykopią zabiorą (wersja optymistyczna) samo się zabierze (wersja pesymistyczna), archeolodzy to dopiero zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Myślałem o archeologach - ale z dotychczasowych klimatów to by mi wynikało że po prostu nigdzie by tego nie zgłosili, po cichu rozebrali i problemu by nie było. A niewypał ma tą zaletę że jak sam się zabieże to może też zabrać jeszcze coś - np. połowę domu i Pana Szymka czy Olka na dodatek. A co do skończenia drenażu - można się domyślać że skończony został - ale definitywne stwierdzenie nie pada. Więc wszystko przed nami (film z gatunku: zabili go i uciekł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Przed nami to jeszcze sporo niespodzianek teraz stawiam na wątek rodzinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.11.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Hmm, no chyba rzeczywiście Aga ma rację, bo o bombie jest, że w okolicy walnęła (znaczy Pan Olek gdzieś po sąsiedku fuchę podłapał). Ale na koniec cytowany jest pewien mąż stanu, którego stosunek był nieporównywalnie długi do przyjemności stosunkowanych. Więc pewnie będzie coś mniej technicznego, a bardziej socjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 10.11.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ja już nie będę zgadywał. No to czekamy na jubileuszowy odcinek XX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 To jest lepsze niż niejeden serial detektywistyczny, sensacyjny itp !!! Aż boję się mysleć o rozpoczęciu budowy własnego domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Jubileuszowy odcinek musi być super sensacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.11.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Zastanawiam się co lepsze - sama treść czy komentarze? :lol A tak jedno z drugim do kupy i może by ludziska znowu zaczęli kupować Muratora?(ja już nie kupuję, po paru miesiącach nic nowego, wystarczą mi stare egzemplarze). Ale jakby taki serial puścili to kupuję prenumeratę bez rabatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts