Aga J.G 11.11.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 12.11.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Już nie mogę doczekać się kolejnej części. Dziennik ten powinnien być sztandarowym dla tych, którzy jeszcze nie zaczęli budowy [czyli również dla mnie]. Wezmę sobie do serca przestrogi w nim zawarte. A przypadki w nim zawarte należy traktować z przymróżeniem oka, ale takim małym przymróżeniem... 1. bo nigdy nic nie wiadomo, 2. nieszczęścia chodzą parami... itd KIEDY KOLEJNY ODCINEK??? Będę warowała przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Poczekaj poczekaj napięcie musi rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 12.11.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Och jaka szkoda ze zaczełam to czytac teraz a nie przy odcinku nr 250 heh. Teraz musze czekać a tak miałabym wszystko od razu. Nie cierpie powieści w odcinkach, a czytuje je namietnie Prawda to czy nie czyta sie rewelacyjnie i moze bedzie ku przestrodze także dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRONZEL 15.11.2004 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 (edytowane) ... Edytowane 29 Stycznia 2013 przez BRONZEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 15.11.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Dobra powieść nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.11.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Panoczku BRONZEL, czekomy na ciupazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 15.11.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Bronzel vel Zidan "Może urwał Ci się film u podnóża Tatr?..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.11.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 trachu nie tak brutalnie. BRONZELku chciałem przeprosić za PTH bo niedowierny byłem, przez co o mało swego małego litraża nie obiłem. Jakoś tak na oczy mi weszło, a nie zaqmkałem. Jadę sobie z żonką i córcią po czeskiej drodze, a tam ktoś ścianę szczytową w domku jednorodzinnym dla lepszej wentylacji na sztorc postawił, okno w środek wmalował, a nieotynkowane to wszystko stoi tak że do przeciwnego rogu mi się dziwnie blisko zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pansmart 15.11.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Az mnie ciarki przeszły. Teraz już się upewniłem, że chcę dom gotowy , ale z drugiej strony....będziesz miał chłopie co wspominac przez długie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zen 15.11.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Az mnie ciarki przeszły. Teraz już się upewniłem, że chcę dom gotowy , ale z drugiej strony....będziesz miał chłopie co wspominac przez długie lata Dom gotowy? powodzenia!!! ja chyba jednak wolę pomeczyć się te parę lat przy budowie, ale wiedzieć, że jesli już mam cos sfuszerowane to gdzie ta fuszerka jest. Dom gotowy może być jak importowane auto z bazaru: wrak z połyskiem, ale każdy jeździ tym czym lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 15.11.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Bronzel to się lubi znęcać... jak ci spece z telewizji, co zawsze odcinki w najciekawszym punkcie urywali napisem "to be continued...". I teraz znowu tydzień czekania. Ja tu chyba za pół roku zajrzę to sobie ciągiem poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRONZEL 16.11.2004 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 (edytowane) ... Edytowane 29 Stycznia 2013 przez BRONZEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.11.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Chyba zaczęło się wygaszanie. W końcu Zidan ma zagrać niedługo łostatni meczyk z reprezantacją Lechistanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 16.11.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Łeeeee, punkt kulminacyjny mija.Po co wprowadzałes tych górali tak szybko.Trzeba było jeszcze jakaś mała katastrofe budowlana wpleść, wypadek i kontrolę PINB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Czekajcie czekajcie jeszcze wszystko przed nami to taki chwilowy przerywnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 16.11.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Kredycik konsolidacyjny? A może żeby było sensacyjniej jakiś napadzik na bank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 16.11.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 A jaki z tego morał ? dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.11.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Może przy wykopach pod POŚ znajdą reszty pogańskiego cmentarza albo kości dinozaurów?Wtedy szlaban na budowanie. Albo znajdą garnek z dukatami i sami rozbiorą chałupę i zryją okolicę w poszukiwaniu większej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 A ja myślę, że ten post to chyba admin wymyślił. Tylko opis, brak odpowiedzi na posty i w dodatku same problemy i praktycznie zero sukcesów... To na pewno jest scenariusz do filmu "Cztery konty i budowlaniec piaty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts