Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dla niezdecydowanych inwestorów

BRONZEL

Recommended Posts

• Odpowiedzi 193
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Już nie mogę doczekać się kolejnej części. Dziennik ten powinnien być sztandarowym dla tych, którzy jeszcze nie zaczęli budowy [czyli również dla mnie]. Wezmę sobie do serca przestrogi w nim zawarte. A przypadki w nim zawarte należy traktować z przymróżeniem oka, ale takim małym przymróżeniem... 1. bo nigdy nic nie wiadomo, 2. nieszczęścia chodzą parami... itd

KIEDY KOLEJNY ODCINEK??? Będę warowała przy kompie

:D

trachu nie tak brutalnie. :wink:

BRONZELku chciałem przeprosić za PTH bo niedowierny byłem, przez co o mało swego małego litraża nie obiłem. Jakoś tak na oczy mi weszło, a nie zaqmkałem.

Jadę sobie z żonką i córcią po czeskiej drodze, a tam ktoś ścianę szczytową w domku jednorodzinnym dla lepszej wentylacji na sztorc postawił, okno w środek wmalował, a nieotynkowane to wszystko stoi tak że do przeciwnego rogu mi się dziwnie blisko zrobiło.

Az mnie ciarki przeszły. Teraz już się upewniłem, że chcę dom gotowy :lol: , ale z drugiej strony....będziesz miał chłopie co wspominac przez długie lata :D

Dom gotowy? powodzenia!!! ja chyba jednak wolę pomeczyć się te parę lat przy budowie, ale wiedzieć, że jesli już mam cos sfuszerowane to gdzie ta fuszerka jest. Dom gotowy może być jak importowane auto z bazaru: wrak z połyskiem, ale każdy jeździ tym czym lubi 8)