trach 18.11.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 A dalej proponuję np. tak: ... Pan Olek jako pierwsza osoba na budowie, zauważył pewną rzecz : „...Panie Zidan, a czemu Pan ma te swoje krokwie na odwrót?”... „...Na jaki odwrót, Panie Olku???...” (zrobiło mi się gorąco), „...No na odwrót, bo spadek miał być 45 stopni???”... „...No przecież jest 45 stopni???! ?”... „...No tak, Panie Zidan, ale to miało być 45 stopni na zewnątrz a nie do środka!...” ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 a ja bym tu widzal watek z kornikiem afrykanskim (bylo ostatnio w filmie z de niro)ze niby zidan zamowil kurde jakies bajeranckie drewno na wiezbe a tu sie potem okazuje ze korniki sa straszne i ze nie tylko , ze trzeba bylo wszystko spalic, ale zrobily sie przerzuty na sasiadow..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 18.11.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 ...albo z jakimiś Obcymi jak z Archiwum X... na których nawet Fobos nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 trachu, już miałem nadzieję, że ostatni cudzysłow będzie:„...No tak, Panie Zidan, ale dachówki układa się od zewnątrz a nie od środka!...” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.11.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 A ja myslę, że w następnym odcinku będzie: -Ale p.Zidane, czy Pan wie, że nie ma pan zaprojektowanego ogrzewania? -Jak to nie mam ogrzewania? Mam przecież kominek i gaz na działce? -No tak, ale kominek jest i bez DGP, i bez płaszcza wodnego i nie ma pan pieca. A gaz ma Pan podłączony tylko do kuchenki w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Z tym gazem to się kze trochę zagalopowałeś wystarczyło do granicy działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRONZEL 19.11.2004 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 (edytowane) ... Edytowane 29 Stycznia 2013 przez BRONZEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 19.11.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 No to snujemy dalsze gdybania. Pewnego dnia tuż obok wybudowanego domku pan Szymek usłyszał rozmowę:- Dzień dobry panie panu Zidan. Jestem pana nowym sąsiadem, wie pan co mamy problem.- Jaki problem?!?- Pana działka jest po drugiej stronie drogi, a ta na której postawił pan dom jest moja. - Co pan tu pie... Patrz pan na mapę. Geodeta naniósł wszystkie szczegóły (tu trochę straciłem pewność bo geodetę polecił mi pan Szymek) - Zgadza się panie Zidan ale trzyma pan mapę do góry nogami. Północ jest w tę stronę. - O kur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 BROZ-uś jakiś ty fajny, ale na budowle hydrotechniczne trzeba mieć łosobne pozwolenie ponoś i jakiś operat wod(=l)no-prawny, czy jakoś tak. Miłego przytapiania się z sąsiadem, przed trybunałem NSA (oczywiście ). Oczywiście . PS. A niezapomnij przy zeznaniach wspomnieć o doradcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.11.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Pewnego dnia tuż obok wybudowanego domku pan Szymek usłyszał rozmowę: - Dzień dobry panie panu Zidan. Jestem pana nowym sąsiadem, wie pan co mamy problem. - Jaki problem?!? - Pana działka jest po drugiej stronie drogi, a ta na której postawił pan dom jest moja. - Co pan tu pie... Patrz pan na mapę. Geodeta naniósł wszystkie szczegóły (tu trochę straciłem pewność bo geodetę polecił mi pan Szymek) - Zgadza się panie Zidan ale trzyma pan mapę do góry nogami. Północ jest w tę stronę. - O kur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.11.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 To może jeszcze taka rozmowa -Panie Zidan, a czemu ma Pan dom obrócony o 180 stopni? -????? -A bo wejście do domu i wjazd do garażu ma Pan od strony ogrodu, a drzwi na taras z dużego pokoju wychodzą prostu na bramę? Nie zauważył Pan, ze samochód będzie musiał objeżdzać pół działki zanim wjedzie do garażu? -O kur.. Wszystko pewnie przez to obrócenie mapy i zamianę północy z południem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Uller du bist the best. Czuję się ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.11.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Czuję się ograniczony. jes,jes,jes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 19.11.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Spekulacje na temat wydarzeń c.d. Po paru latach w sądach udało mi się w końcu udowodnić winę kierownikowi budowy i za pieniądze z jego ubezpieczenia „Góroliki” szybko postawiły mi dom już na mojej działce. Byłem wykończony psychicznie tą długoletnią gehenną lecz z nadzieją spoglądałem w przyszłość bo w końcu pozbyłem się domu bubla i mogłem zamieszkać w nowym, pięknym domku. Przeprowadzkę zaplanowaliśmy na pierwsze dni wiosny. A wiosna w tym roku po śnieżnej zimie przyszła bardzo późno. Przyjechaliśmy meblowozem z całą rodziną pod dom i oczom nie chciałem wierzyć. Dom był otoczony stawem - głębokim i rozległym. Dopiero teraz zauważyłem że woda z wykonanego przeze mnie rowu spływa przez działkę pana Szymka wprost pod moje drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.11.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 A może jeszcze tak: Po zamieszakniu do Pana Zidane puka policjant: - Czy Pan Zidan? - Tak w czym mogę pomóc? - Czy mógłby Pan pokazać akt własności niniejszej działki? - Prosze Pana urzędnik, który poświadczył (wydał) akt własniści osobie, która Panu sprzedała działkę była przekupiona. Dokumnent niniejszy jest sfałszowany. (Czy coś w tym stylu. Generalnie: Kupił Pan działkę od oszusta, który nie był jej właścicielem) Przez niniejszą działkę ma przechodzić odnoga gazociągu Przyjźń, czy coś w tym rodzaju - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Nie no Ulluś po premierowsku zakończ.Po paru latach... ... . Nareszcie konstruktorzy skonstruowali taką koparkę do przesadzania domów (taką, jak do żywych drzew). Przecisnęło się toto między zabudową, już gęstą i zapuściło swoje macki równocześnie na dwóch ramionach w mój dom na działce sąsiada i ziemię moją. Coś zazgrzytało i zaiskrzyło. Te cholery zapomniały poodłaczać media. Po chwili chwytaki obracały się przenosząc swoją zawartość wymiennie z sąsiadem z naprzeciwka.Bedę miał większy dół na deszczówkę. Zupełnie nie wiem po co się ten z naprzeciwka tak stawiał, przeciez spadek jest w jego stronę, no ale sam chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.11.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Wątek kryminalny cdPolicjant puka do drzwi:-Pan Zidan?-Tak ,czym mogę służyć?-Proszę o dowód tożsamości.-Proszę.-Ten dokument jest fałszywy.Pan nie jest panem Zidan.Kim pan jest?Co pan robi w nie swoim domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 19.11.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 No to jeszcze dalej: po paru latach przyjeżdża z prawnikiem pewien jegomość, który podaje się za prawdziwego Zidana vel Bronzel... (czytaliście Małego Lorda?) Ale jednak wersja Ullera z mapą o 180 stopni najbardziej mi się podoba! (ale ta dachówka od środka też jest boska, kroyena!). Tak czy siak, wygląda że prześcignęliśmy autora wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Coś zawsze wybierze, np. media (tu gaz ziemny zaazotowany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 19.11.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 A instalacje? Tu będzie dopiero pole do popisu w sferze fuszerki. Weźmy najprostszy przykład: nieszczelne rurki od gazu... Pan Szymek nagrywa Zidanowi znajomego speca od instalacji gazowych i razem sprawdzają szczelność tej ostatniej, świeżo co wykonanej. Służy temu jak zwykle zapalniczka... Tylko wcześnej ktoś odkręcił już zawór gazu.... Toby było widowisko! najpierw piękne BOOOM, a potem Zidan zakłada stawik rybny w leju po swym domu. Wprowadza się oczywiście do domu Szymka, bo temu już on nie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts