Robert_figiel 28.01.2018 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Cześć wszystkim Zgodnie z zasadami forum oraz dobrej kultury osobistej chciałem przywitać wszystkich forumowiczów:-) Trafiłem na to forum ponieważ od jakiegoś czasu buduję własnymi siłami domek i nie raz forum służyło mi już pomocą jednak nigdy nie zadawałem pytań. Teraz trafiłem na temat który zburzył mój spokój i potrzebuję fachowej porady w związku z czym zapraszam od razu do mojego posta. Kilka słów o sobie: Jestem w względnie młodą osobą (30 lat) i pochodzę z okolic Krakowa. Z wykształcenia elektryk, na co dzień zajmuję się automatyką przemysłową. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markosbrezowski 20.03.2018 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts