Gość 23.09.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Moi Kochani.Dziękuję Wam wszystkim za mądre i zabawne posty, ale musze wyrejestrować się, bo to się zrobił w krótkim czasie nałóg i moje pociechy się po prostu zbuntowały!!!Młodsza resetuje mi kompa albo siada na kolanach i piszę z bykami.Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.09.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 .......nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i co my wszyscy w kąt ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.09.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 No i nie pomogły zachęty Redakcji. Wiedziałem, że ten odwyk to nie była silna wola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.09.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Po wielkim szaleństwie przychodzi uspokojenie. Juz nie cały czas wolny, tylko pare godzin na forum. Wielu forumowiczów to przechodzilo. A nagłe postanowienia nigdy nie wychodzą nam na zdrowie. Weteranka Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Jerzy, Majka I Kroyena Wstyd przyznać.Moja abstynencja trwała niecały dzionek Czy jest na to jakaś szczepionka, bo u mnie już leży stos gazet do przeprasowania, stos prania do przeczytania, do zmywarki nawet nie ma kto włożyć tabletki, a zjadam, co dzieci zostawią, bo mi się nie chce nawet "naszykować" No tak i jeszcze głupoty wypisuję To straszne, jestem normalnie załamana... Ale co ja poradzę, że teksty niektórych moich faworytów są dla mnie jak bajka na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.09.2004 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Można wyjechać na urlop bez internetu, ale jak się wróci to człowiek próbuje przy własnym domowym walniętym modemie coś nagrzebać, a to jeszcze gorzej wpływa na równowagę psychiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.09.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 ..a dla zdrowotności w weekend komputer zamykać na klucz !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.09.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 NIC SIĘ NIE DA ZROBIĆ trza czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts