Jarosllaw 29.01.2018 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Witam po dluższej nieobecności... otoż ostatnio bardzo mi pomogliscie gdy prosilem o pomoc w urzadzeniu nieruchomosci ktora chcialem zakupic, niestety ale i raczej bardziej na plus ze finalnie nie doszlo do zakupu .... zreszta odradzaliscie mi zakup tej ieruchomosci, ale kupilem dom.... jest to projekt " oberek" po malych zmianach.... czy moglibyscie spojrzec swoim fachowym okiem i ponownie mi pomoc??? chcialbym zobaczyc jakie macie pomysly na ta przestrzen.... (ustawienie mebli, punkty swietlne) bede bardzo bardzo wdzieczny... a osoby ktore ponownie beda negowaly moja prosbe o pomoc z tekstami zaplac sobie to bedziesz mial prosze o powstrzymanie sie od bezsensownych komentarzy... pozdrawiam i dziekuje hmmm nie wiem jak powiekszyc to foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts