fryta54 29.01.2018 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Witam proszę o poradę jak wypełnić prawidłowo przestrzeń 18cm nad oknem (murarze wymurowali za wysokie wneki) Same okna u góry będą montowane na kątowniki, następnie będę wypełniać przestrzeń nad oknem XPS (dwie płyty sklejone 10 i 8 cm) Moje watpliwości: -płtyty musze skleic bo nie mogłem znależć XPS 18cm na jaki klej najlepiej- myslełem ten styropian przygotować wcześniej i skleic na klej mieszany z wodą dp styropianu - na ten sam klej myslem przykleić xps do nadproża i do kołkować - jaka pianę wykorzystać do wypełnienia bo bokach i miedzy oknem a xps/ czy ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 30.01.2018 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Okna już kupione? że trzeba takie manewry robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 30.01.2018 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Najlepiej klej do styro w piance. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 30.01.2018 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Może pomyśl o kupnie wyższych okien jak jeszcze nie kupiłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 30.01.2018 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 jak już masz okna to daj poszerzenia okienne i na nich zamontuj skrzynki rolet , wtedy styropian od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fryta54 30.01.2018 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Okna zamówione świadomie, że bede robił przeróbke. Podobno poszerzenia trochę za wysokie by dobrze trzymało okna i trochę drogie a i tak styropian będę dawać. Janie jesli klej w pianie to jaki polecasz? Czy przeciarać przed klejeniem płyty tarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts