Peki1719515864 31.01.2018 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Witam, chciałem usprawnić stary kominek był otwarty z dwóch stron i strasznie dymił. Zamurowałem jeden z otworów. Przygotowałem rurę z doprowadzenie powietrza z zewnątrz domu, ale nie jest jeszcze włożona do kominka ( nie wiem czy to coś da). Kominek jest w domu letniskowym wiec bedzie w nim palone okazjonalnie . Co moge z nim jeszcze zrobić zeby usprawnić palenie? Bardzo serdecznie prosze o jakies sugestie i porady, zdjęcia w załączniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 31.01.2018 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Równie dobrze przez internet, można leczyć chorobę wieńcową. Pacjenta trzeba zbadać, obejrzeć z bliska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 31.01.2018 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 W jakim celu mas zamiar doprowadzić tą rurę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts