Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM W JAGODACH pracownia ARCHON

Recommended Posts

Witam,jestem tu nowa i właśnie powoli zaczynamy myśleć o budowie.W tej chwili mieszkamy z dzieckiem u rodziców i ciasnota coraz bardziej nam dokucza :( Naszym głównym wyznacznikiem przy szukaniu projektu jest niestety to aby był maksymalnie tani a co za tym idzie mały i prosty w budowie.Jednocześnie potrzebujemy 5 pokoi nawet malutkich.

Naszym faworytem od dawna jest dom w jagodach http://www.polskieprojekty.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m400ba5e1e804b&intra=0dffa4d0389b696b931b48d05ce19f38&crc=c9bb50acc0c3b454342f24f478aefa25&lang=pl

Co o nim myślicie?Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pa.

Czesc. :lol:

Domek jest bardzo ladny :) , ale nie wiem czy nie warto troche doplacic i zbudowac cos wiekszego :roll: - tak ok. 100 m. Jest duzo takich projektow.

Sa to proste domki - przez co tanie. Ale najwazniejsza wygoda. :) W takim malenstwie bedziecie sie po krotkim czasie czuli jak w M- ( w bloku) :( .

Czy nie warto sie zastanowic ? Zalezy jeszcze , czy dzieci sa male i troche czasu uplynie zanim wyfruna . :) Pozdrawiam.

• 6 months później...
  • 7 months później...

Witam,

widzę że nie tylko ja buduję dom w jagodach. Budowę zacząłem w lipcu, a jutro dekarz zaczyna robić dach.

Co do poddasza to dołożyłem ściankę kolankową, dzięki której naprawdę jest mocno użytkowe. Zlikwidowałem wykusz, bo wymiary działki nie pozwalały.

Duży pokuj mógłby być jednak trochę większy, tak po za tym jestem zadowolony. Aha, buduję też w okolicy Olsztyna.

Pozdrawiam

niestety ale jeszcze nie zaczełem budowy, poniewaz walczyłem pól roku z zakładem energetycznym w olsztynie w sprawie przyłaczenia do sieci, oraz kupiłem nową działkę na której będę budować, mam już wszystkie zapewnienia od dostawców mediów i będę występował o pozwolenia na budowę w przyszłym roku.Zamierzam dodać ściankę kolankową, oraz zmieniam sypialnię dolną na pomieszczenie gospodarcze.domek jest mały ale po co większy

• 6 months później...
  • 8 months później...