micha 23.09.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Witam,jestem tu nowa i właśnie powoli zaczynamy myśleć o budowie.W tej chwili mieszkamy z dzieckiem u rodziców i ciasnota coraz bardziej nam dokucza Naszym głównym wyznacznikiem przy szukaniu projektu jest niestety to aby był maksymalnie tani a co za tym idzie mały i prosty w budowie.Jednocześnie potrzebujemy 5 pokoi nawet malutkich. Naszym faworytem od dawna jest dom w jagodach http://www.polskieprojekty.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m400ba5e1e804b&intra=0dffa4d0389b696b931b48d05ce19f38&crc=c9bb50acc0c3b454342f24f478aefa25&lang=pl Co o nim myślicie?Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Czesc. Domek jest bardzo ladny , ale nie wiem czy nie warto troche doplacic i zbudowac cos wiekszego - tak ok. 100 m. Jest duzo takich projektow. Sa to proste domki - przez co tanie. Ale najwazniejsza wygoda. W takim malenstwie bedziecie sie po krotkim czasie czuli jak w M- ( w bloku) . Czy nie warto sie zastanowic ? Zalezy jeszcze , czy dzieci sa male i troche czasu uplynie zanim wyfruna . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 hmmm schody nieciekawe, wykusz tani nie jest (3 okna itp) może podobny projekt z ciut większym metrażem, ale bez wykusza? Brak choćby najmniejszego pomieszczenia gospodarczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 http://nowydom.onet.pl/2613,1,projekt.htmlhttp://www.studioatrium.pl/atrium.php?p=po&cid=15&pid=61http://www.studioatrium.pl/atrium.php?p=po&cid=15&pid=77niestety są większe....Czy piąty pokój ma być dziecinny czy ma służyć jako gabinet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha 24.09.2004 01:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Z wykuszu chciałabym zrezygnować (Chyba możliwa jest taka zmiana w projekcie?).Dlaczego schody są złe?Brak pomieszczenia gospodarczego to faktycznie duży minus.Domek ma być przeznaczony dla 4-5 os. w tym małe dzieci.Chcemy jak najtańszy domek zprostej przyczyny-brak kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczek 24.03.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Kupiłem projekt dom w jagodach z f-my Archon i mam zamiar budować w lipcu.Czy ktoś buduje ten sam domek z poddaszem użytkowym Proszę o kontakt [email protected] szczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrb 09.11.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam, widzę że nie tylko ja buduję dom w jagodach. Budowę zacząłem w lipcu, a jutro dekarz zaczyna robić dach.Co do poddasza to dołożyłem ściankę kolankową, dzięki której naprawdę jest mocno użytkowe. Zlikwidowałem wykusz, bo wymiary działki nie pozwalały.Duży pokuj mógłby być jednak trochę większy, tak po za tym jestem zadowolony. Aha, buduję też w okolicy Olsztyna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczek 10.11.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 niestety ale jeszcze nie zaczełem budowy, poniewaz walczyłem pól roku z zakładem energetycznym w olsztynie w sprawie przyłaczenia do sieci, oraz kupiłem nową działkę na której będę budować, mam już wszystkie zapewnienia od dostawców mediów i będę występował o pozwolenia na budowę w przyszłym roku.Zamierzam dodać ściankę kolankową, oraz zmieniam sypialnię dolną na pomieszczenie gospodarcze.domek jest mały ale po co większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczek 23.05.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Zaczynam budowę domu w jagodach. czy ktos juz wybudował lub buduje taki domek. jaki wyszedł koszt postawienia domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomolo 24.01.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts