diabeelek 01.02.2018 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Witam, czy istnieje jakiś materiał którym mógłbym owinąć rury od pionu CO w bloku? Chodzi o to, że rury znajdują się w sypialni przy samym łóżku(nie ma możliwość przestawienia łóżka itp.) i komfort snu jest zerowy. Chciałbym je jakoś owinąć aby chociaż trochę ograniczyć przedostawanie się ciepła, są na to jakieś sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 01.02.2018 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Ja mam takie otuliny piankowe w garażu: Wygląda jak wygląda, ale działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabeelek 01.02.2018 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 I nie grzeje Ci przez nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 01.02.2018 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Nie, dla mnie spełniają swoją funkcję dobrze. Szukaj takich z maksymalnie grubymi ściankami, aby tylko się zmieściły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 01.02.2018 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 A jak będzie mało skuteczne załóż większą otulinę na mniejszą to będzie jeszcze grubsza izolacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabeelek 02.02.2018 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 A jak będzie mało skuteczne załóż większą otulinę na mniejszą to będzie jeszcze grubsza izolacja. Otulina o grubości 6mm wystarczyła Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts