geliasz 04.02.2018 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Witam wszystkich mądrzejszych odemnie Prosze o opinie jaki zakupic mam czujnik czadu prosze opodawanie konkretnych modeli z doswiadczenia bo sa takie za 30złotych i za 130 a chodzi o to zeby działał poprawnie a nie o jakies bajery , Dom nowowybudowany z poddaszem mieszkalnym , piec na paliwo stałe z podajniiem w kotłowni na parterze w salonie kominek z wkladem bez rozprowadzen po pokojach , wiec jaki mam ten czujnik zakupic i ewentualnie ile sztuk bo myslimy ze warto kupic 3 szt w przedpokoju na parterze w korytarzu na pietrze i i salonie gdzie jest kominek , Dobrze rozumuje ? prosze o pomoc bo choc napewno temat był pewnie poruszany to cały czas jest na czasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 04.02.2018 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 nie dubluj tematów https://www.jakkupowac.pl/jaki-czujnik-gazu-czadu-lub-dymu-kupic/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 04.02.2018 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 a ty nie dubluj odpowiedzi , a takie atykuliki to moge sobie znalezc sam mi chodziło o kakretna odpowiedz a jak sie nie znasz to milcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 04.02.2018 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 skoro jesteś taki mądry to zrób tak jak ci zasugerował 3 grosze na dobę za gwarancje ochrony życia to górna półka? 70 groszy kosztuje obecnie jeden papieros to masz 23 takie czujniki w domu to dużo? .....zapomnij o temacie, kup najtańszy, a w ramach oszczędności nie wkładaj baterii zasilania (będzie jeszcze taniej) i tez zamilcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 04.02.2018 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Ja mam dwie sztuki.https://allegro.pl/listing?string=czujnik%20czadu%20kidde%205dco&sourceid=Mozilla-search&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-hou-1-4-0115 Jedna w kotłowni raz wywołała alarm jak się strażak na kominie zaciął i nawiewało przez komin spaliny.Jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 04.02.2018 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) MODEROWANO pytałem sie jaka jest roznica niedzy tymi drogimi a tanimi MODEROWANO Kolega chyba po niedzieli zmęczony i zdaje się że bedzie musiał odpocząć. Czujniki do 70'zl to chinczyki z polskim atestem i u nas kontrolowane powyżej tej kwoty wyprodukowane u nas i posiadają ten sam atest. Po 5 latach mimo iż czujnik jest dobry trzeba go wyrzucić, zdrowie jest ważniejsze. Edytowane 5 Lutego 2018 przez finlandia słownictwo w cytacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 05.02.2018 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Detektor czadu firmy Satel: DG-1 CO, kosztuje ok 140 złotych, a i tak żywotność tych czujek wynosi 5 lat. Konieczne jest zasilanie 12 V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuusamo 05.02.2018 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Kidde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.02.2018 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 DG-1 też jest ok coprawda mam LPG. satel to porządna polska firma. Jednak kupił bym kidde. Cena do jakości jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts