Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czujnik czadu jaki?!?!!?please o pomoc

Recommended Posts

Witam wszystkich mądrzejszych odemnie :-)

Prosze o opinie jaki zakupic mam czujnik czadu prosze opodawanie konkretnych modeli z doswiadczenia bo sa takie za 30złotych i za 130 a chodzi o to zeby działał poprawnie a nie o jakies bajery , Dom nowowybudowany z poddaszem mieszkalnym , piec na paliwo stałe z podajniiem w kotłowni na parterze w salonie kominek z wkladem bez rozprowadzen po pokojach , wiec jaki mam ten czujnik zakupic i ewentualnie ile sztuk bo myslimy ze warto kupic 3 szt w przedpokoju na parterze w korytarzu na pietrze i i salonie gdzie jest kominek , Dobrze rozumuje ? prosze o pomoc bo choc napewno temat był pewnie poruszany to cały czas jest na czasie .

skoro jesteś taki mądry to zrób tak jak ci zasugerował

3 grosze na dobę za gwarancje ochrony życia to górna półka?

70 groszy kosztuje obecnie jeden papieros to masz 23 takie czujniki w domu to dużo?

.....zapomnij o temacie, kup najtańszy, a w ramach oszczędności nie wkładaj baterii zasilania (będzie jeszcze taniej)

i tez zamilcz

MODEROWANO pytałem sie jaka jest roznica niedzy tymi drogimi a tanimi MODEROWANO

Kolega chyba po niedzieli zmęczony i zdaje się że bedzie musiał odpocząć.

Czujniki do 70'zl to chinczyki z polskim atestem i u nas kontrolowane powyżej tej kwoty wyprodukowane u nas i posiadają ten sam atest.

Po 5 latach mimo iż czujnik jest dobry trzeba go wyrzucić, zdrowie jest ważniejsze.

Edytowane przez finlandia
słownictwo w cytacie