coachu13 04.02.2018 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Hej, W najbliższym czasie muszę zakupić płyt gk, pewnie ok 60szt.Trochę będzie wnoszenia na I piętro.W związku z tym mam pytanie czy takie płyty można zostawić na zewnątrz ( dobrze przykryte ) czy one raczej ciągną wilgoć i będzie potem lipa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 04.02.2018 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Na czas noszenia mogą leżeć, oczywiście tak zabezpieczone, żeby nie dostał się do nich żaden opad. Jeśli chcesz zostawić na dłużej, to ryzykujesz. Na zadaszonym tarasie leżą mi dwa kawałki płyty, zwykłej, od jesieni. Wyglądają normalnie - nie napuchły itd., jestem ciekawy, jak wyglądać będzie ich wytrzymałość. Przy czym to są pewnie rzeczy trudno mierzalne - na oko płyta może być cacy, ale np. pęknie sobie po zamontowaniu z byle powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts