nowy122 04.02.2018 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Witam, chciałem się poradzić... Mam do przyklejenia na progu garażowym kątownik stalowy, ocynkowany 100mm x 50mm gr. 4mmWiem, najlepiej było go zatopić jak lali posadzki no ale zapomnieli. Ma to być zabezpieczenie końca posadzki, pod bramą. Początkowo miałem zamocować go na kołki, ale boje się wiercenia na brzegu wylewki. Pomyślałem żeby go solidnie przykleić na klej Ceresita CM77(jest do trudnych powierzchni i elastyczny). Pytanie tylko czy wytrzyma przejeżdżający po nim samochód ? Nigdy nie kleiłem na taki klej i nie wiem jak on twardnieje. Czy to dobre rozwiązanie ? A może coś innego ? Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrus_pan16 04.02.2018 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 A może żywica epoksydowa? Jest delikatnie elastyczna więc skompensuje ugięcie od samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy122 04.02.2018 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Ale żywica epoksydowa jest elastyczna jak silikon ? Kurcze nie pracowałem nigdy z nią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts