guzer 05.02.2018 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Witam, Potrzebuje pełnego projektu domu inteligentnego (pełna elektryka, czujniki, oświetlenie wew oraz zew, rolety okienne, brama garażowa, kamery, system alarmowy, system nawodnienia, ogrzewanie itp). Liczę również na ciekawe nowe rozwiązania, pomoc w określeniu miejsca włączników oraz gniazdek, tak by dom był w pełni funkcjonalny. Projekt powinien zawierać schemat instalacji oraz listę potrzebnych wszystkich urządzeń, czujników, rodzaju oraz ilość kabli, centralkę itp. tak by wykonawca w oparciu o projekt mógł wszystko sam wykonać oraz zakupić. Dom 150m2 plus garaż. Czy mogę liczyć na jakieś sugestie dotyczące firm, freelanserów którzy byli by w stanie wykonać dla mnie taki projekt ? Jeżeli jesteś zainteresowany wykonaniem lub znasz kogoś kto mogłby to zrobić zostaw proszę do siebie/ firmy kontakt. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian_D 05.02.2018 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Projektu nikt Ci nie poda na tacy. Najlepiej najpierw zastanów się jaki system chcesz, potem skontaktuj się z producentem i oni Ci wszystko ogarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iF-Jimi 06.02.2018 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Witam, Potrzebuje pełnego projektu domu inteligentnego (pełna elektryka, czujniki, oświetlenie wew oraz zew, rolety okienne, brama garażowa, kamery, system alarmowy, system nawodnienia, ogrzewanie itp). Liczę również na ciekawe nowe rozwiązania, pomoc w określeniu miejsca włączników oraz gniazdek, tak by dom był w pełni funkcjonalny. Projekt powinien zawierać schemat instalacji oraz listę potrzebnych wszystkich urządzeń, czujników, rodzaju oraz ilość kabli, centralkę itp. tak by wykonawca w oparciu o projekt mógł wszystko sam wykonać oraz zakupić. Dom 150m2 plus garaż. Czy mogę liczyć na jakieś sugestie dotyczące firm, freelanserów którzy byli by w stanie wykonać dla mnie taki projekt ? Jeżeli jesteś zainteresowany wykonaniem lub znasz kogoś kto mogłby to zrobić zostaw proszę do siebie/ firmy kontakt. Z góry dziękuje Gdzie ma być inwestycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts