tomeczkin 05.02.2018 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Witam. Będziemy mieli kuchnię z aneksem (41.31m2) z ogrzewaniem podłogowym. Zastanawiamy co na to położyć. Gres, panele drewniane czy panele winylowe. Dodam ze będzie kocioł na pellet. Jaka będzie najlepsza opcja, finansowa i wydajna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doOh 05.02.2018 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Gres Panie, Gres ... Jak ci się panele podobają to sobie kupisz gres we wzorki drewna i gicior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeczkin 05.02.2018 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Gres Panie, Gres ... Jak ci się panele podobają to sobie kupisz gres we wzorki drewna i gicior i tak chyba zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 08.02.2018 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak ci się podoba panel to daj panel a jak ci się podoba gres to daj gres. Ja mam w kuchni i na połowie salonu płytki a reszta w panelach, zrobiłem sobie mały test i wyłączyłem ogrzewanie podłogowe, po płytkach nie da się chodzić w skarpetkach zimno jak cholera, po panelach nie ma problemu. Teraz żałuję że na całości nie dałem paneli, płytki wyglądają super ale w okresie gdzie nie będzie działało ogrzewanie będzie trzeba zakładać papcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 08.02.2018 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak ci się podoba panel to daj panel a jak ci się podoba gres to daj gres. Ja mam w kuchni i na połowie salonu płytki a reszta w panelach, zrobiłem sobie mały test i wyłączyłem ogrzewanie podłogowe, po płytkach nie da się chodzić w skarpetkach zimno jak cholera, po panelach nie ma problemu. Teraz żałuję że na całości nie dałem paneli, płytki wyglądają super ale w okresie gdzie nie będzie działało ogrzewanie będzie trzeba zakładać papcie Gdybyś dał drewno, byłoby jeszcze cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 08.02.2018 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Gdybyś dał drewno, byłoby jeszcze cieplej. Drewno na podłogówkę ? średnio to widzę a po za tym budżet już nie puszczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 08.02.2018 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Drewno na podłogówkę ? średnio to widzę Średnio to widzisz - bo być może mało widziałeś i mało wiesz - tu się nie dziwię, bo należysz do większości. Drewno można, tylko trzeba wiedzieć jakie, jak je zamontować i jak użytkować. Zapraszam na mój BLOG - http://www.parkietkomplex.pl/ gdzie w prosty sposób opisałem drewno na podłogówce oraz na Muratorze - http://muratordom.pl/budowa/podlogi-i-schody/podloga-z-desek-lub-paneli-czy-stosowac-drewno-na-ogrzewanie-podlogowe,114_12702.html W temacie kosztów, to są one adekwatne do wartości podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 08.02.2018 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Średnio to widzisz - bo być może mało widziałeś i mało wiesz - tu się nie dziwię, bo należysz do większości. Drewno można, tylko trzeba wiedzieć jakie, jak je zamontować i jak użytkować. Zapraszam na mój BLOG - http://www.parkietkomplex.pl/ gdzie w prosty sposób opisałem drewno na podłogówce oraz na Muratorze - http://muratordom.pl/budowa/podlogi-i-schody/podloga-z-desek-lub-paneli-czy-stosowac-drewno-na-ogrzewanie-podlogowe,114_12702.html W temacie kosztów, to są one adekwatne do wartości podłogi. Zgadzam się mało wiem na temat drewna. Adekwatna wartość podłogi czyli drewno jest materiałem luksusowym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts