Jochimm 05.02.2018 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Cześć , Mam w posiadaniu słupki, długie na około 3 metry o średnicy 56mm i ściance 4mm. Jako zwykły słupek do siatki jest ok a nawet bardzo ok, a co jakbym na takim słupku chciałbym powiesić przęsło 2 m od bramy ? Wytrzyma czy może się wygiąć słupek ? Pzdr Ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 05.02.2018 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Zalejesz betonem to pewnie wytrzyma , mam w ogrodzie podobnie i trzyma jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 05.02.2018 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Cześć , Mam w posiadaniu słupki, długie na około 3 metry o średnicy 56mm i ściance 4mm. Jako zwykły słupek do siatki jest ok a nawet bardzo ok, a co jakbym na takim słupku chciałbym powiesić przęsło 2 m od bramy ? Wytrzyma czy może się wygiąć słupek ? Pzdr Ł Wytrzyma, tylko najważniejszy jest fundament najprościej taki starodawny przelicznik majstra sprzed wojny (waga bramy[kg] x szerokość bramy[m] X 5 = ile kg ma mieć fundament.) Dla pewności jak wcześniej wspomniano do rury wlej 1 l przepalonego oleju i zalej betonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts