godzilla 23.09.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 mam nadzieje ze nie tylko ja pisze z zagranicy i interesowaloby mnie to, a moze i kogos innego ile co kosztuje poza granicami Polski.... wtedy Wy w Polsce moze odetchniecie z ulga ze u Was tak tanio a my tu sobie zaczniemy w brody pluc ze tutaj tak drogo... ja np. chce pomalowac chalupe z zewnatrz... w szwajcarii chca roznie... niektorzy i po 30 CHF za metr... dwa razy malowane z materialem.... a gdzie indziej? w niemczech, usa, australii???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość bud-bet 25.09.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 witam prowadze w polsce usługi budowlane,jak chcesz to moge przyjechać do Ciebie i pomalowć Twój dom musisz tylko podać ile to m2 w przybliżeniu i jaką farbą chcesz malować.PODAJE SWÓJ E-MAIL JAK CHCESZ TO NAPISZ[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapororzec 26.09.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 u nas laska kosztuje 50 zł , a na przykład w nrf-ie 50 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 28.09.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 GODZILLA - to nie ma najmniejszego sensu. Trzeba patrzeć w relacji do zarobków. Powiedzmy - ile metrów można pomalować za średnią pensję w Szwajcarii, a ile metrów w Polsce. Biorąc moje doświadczenie z pobytu w Anglii, to po otwarciu granic od 1 maja br najlepszym rozwiązaniem jest ściąganie materiału wraz z ekipą z Polski. Można zaoszczędzić ogromne pieniądze w relacji do cen lokalnych, nie mówiąc o tym, że wielokrotnie widziałem pracę budowlańców w Anglii i 99% z nich wywaliłbym na zbity pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Globetrotter 29.09.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 W Szwecji funkcjonuje rozliczenie godzinowe. Proste prace jak malowanie to conajmniej 100SEK (ok. 50pln)/h. Tyle żąda Szwed. Oczywiście bez rachunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 31.10.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 A moze tak za tyko 1.590.000,00 Euro? http://www.an-immo.de/1780/pics/haus1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.03.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 W Irlandi ceny sa różne,w zależności od rejonu.W hrabstwie Kerry np:Tynki-9-11 €/m2glazura-15-20€/m2przy budowie płaca około 2-3€ bloczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cool_ewula 21.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 moge wam podac ceny ktore mnie troche zwalily z nog...- wymiana trzech kaloryferow (jednopanelowe na podwojne w tym samym miejscu i rozmiarze) wraz z glowicami termostatowymi- 850 funtow!- zaadoptowanie garazu bedacego juz czescia budynku z czesciowo zaizolowanymi scianami, bez wykonczeniowki( podloga, malowanie itd) i bez elektryki- 6500 funtow...szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 21.03.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Markys_Gdynia napisał:GODZILLA - to nie ma najmniejszego sensu. Trzeba patrzeć w relacji do zarobków. Powiedzmy - ile metrów można pomalować za średnią pensję w Szwajcarii, a ile metrów w Polsce. A ile mozna kupic paliwa za te pomalowane m2 w Polsce i w innych krajach.Ile mozna kupic narzedzi za cene usługi?W Polsce ceny tych towarów w relacji do usługi sa WYSOKIE,przy obecnych cenach usług nigdy sie nie zamortyzuja.Mam na myśli DOBRE NARZEDZIA,takimi z Tesco czy tez Auchen to nie praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 17.08.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ceny? Prosze bardzo, w Irlandii dom okolo 110 mkw, nedznej jakosci, nowy, zbudowany wg. malo nowoczesnych technologii, slabo ocieplony (mostki termiczne) mikroskopijna dzialeczka ( ogrodek), wyglad identyczny jak 20-50 domow wokol to wydatek od. 250 tys euro do nawet 600 tys. euro w rejonie Dublina. Dlatego nigdy nie kupilbym tu domu i za jakis czas wracamy do PL, gdzie za taka kase mozna zbudowac dom pasywny w wysokim standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts