pawstone 07.02.2018 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Witam!Szukam jakiegos wyswietlacza, na ktorym bede widzial temperatury w roznych miejscach. Chcialbym aby do wyswietlacza mozna podlaczyc kilka czujnikow tak abym mogl zczytywac np. temp. z pieca, cwu, zasilania i temp na zewnątrz. Chcialbym aby wyswietlacz byl zamontowany w pokoju, kilka metrow od pieca. Czy jest cos takiego? Jaka maksymalna dlugosc kabla mozna zostosowac do czujnika temperatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 07.02.2018 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Witam! Szukam jakiegos wyswietlacza, na ktorym bede widzial temperatury w roznych miejscach. Chcialbym aby do wyswietlacza mozna podlaczyc kilka czujnikow tak abym mogl zczytywac np. temp. z pieca, cwu, zasilania i temp na zewnątrz. Chcialbym aby wyswietlacz byl zamontowany w pokoju, kilka metrow od pieca. Czy jest cos takiego? Jaka maksymalna dlugosc kabla mozna zostosowac do czujnika temperatury? Centrala pogodowa z kilkoma czujnikami ( radiowymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 07.02.2018 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 ja mam taki jak na fotce, jeden czujnik mam na 8 m kablu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawstone 08.02.2018 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 ja mam taki jak na fotce, jeden czujnik mam na 8 m kablu Nie moge otworzyc foty, ten czujnik jest na oryginalnym kablu 8m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawstone 08.02.2018 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Centrala pogodowa z kilkoma czujnikami ( radiowymi) Mozesz cos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 08.02.2018 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Nie moge otworzyc foty, ten czujnik jest na oryginalnym kablu 8m? nie wiem, u mnie fotkę widać to opiszę, termometr 8 kanałowy (8 czujek), wyświetlacz elektroniczny, standardowo czujki miały po 1 m kabla, ja sam przedłużałem te co potrzebowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawstone 09.02.2018 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 ja sam przedłużałem te co potrzebowałem Dobra widze juz fote - zamawiam taki sam Jakiego przewodu uzyles? Kazda temp. mozna nadac wlasna nazwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 09.02.2018 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 kupiłem przewód najcieńszy jaki znalazłem w necie (linka) ale nie pamiętam jaki, sprawdzę jutro, jak będą oznaczenia na przewodzie to podamnazwy to: T1, T2, T3..... i nic nie zmienisz, możesz ustawić alarm, jak przekroczy ustawioną temperaturę to piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts