dadrot 07.02.2018 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Dobry wieczór, jeśli to zły dział z góry przepraszam, razem z żoną jesteśmy na etapie podjęcia decyzji dotyczącej CO/CWU, wstępnie zdecydowaliśmy się na pompę ciepła typu powietrze-woda. Nie jesteśmy jednak przekonani co do poziomu hałasu, które takie urządzenie typowo generuje. Chcielibyśmy zapytać się czy jakiś życzliwy użytkownik forum z okolic Piaseczna/ południa Warszawy nie byłby w stanie zaprosić nas do siebie abyśmy mogli zweryfikować to osobiście Bardzo dziękujemy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 07.02.2018 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Dobry wieczór, jeśli to zły dział z góry przepraszam, razem z żoną jesteśmy na etapie podjęcia decyzji dotyczącej CO/CWU, wstępnie zdecydowaliśmy się na pompę ciepła typu powietrze-woda. Nie jesteśmy jednak przekonani co do poziomu hałasu, które takie urządzenie typowo generuje. Chcielibyśmy zapytać się czy jakiś życzliwy użytkownik forum z okolic Piaseczna/ południa Warszawy nie byłby w stanie zaprosić nas do siebie abyśmy mogli zweryfikować to osobiście Bardzo dziękujemy. Pozdrawiam! mam zainstalowane 3 jednostki Panasonic T-CAP 9kW tutaj: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?ll=52.02404739333011%2C20.970479974021146&z=12&mid=1YDpytBGTMjRddOiSvdpv-aKTY98 Grochowa okolice piaseczna. Nie mam namiarów na tych klientów bo inwestycja przez dewelopera ale myślę że można podjechać i zapytać tam trzy z czterech budynków mają pompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 07.02.2018 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Co prawda nie Piaseczno ale Targówek . Mam dwie i na Białołece też kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktorant 08.02.2018 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 A ja polecę mojego instalatora. Ma też sklep stacjonarny w Lesznowoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadrot 08.02.2018 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 A ja polecę mojego instalatora. Ma też sklep stacjonarny w Lesznowoli. Jaki to sklep?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadrot 08.02.2018 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 mam zainstalowane 3 jednostki Panasonic T-CAP 9kW tutaj: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?ll=52.02404739333011%2C20.970479974021146&z=12&mid=1YDpytBGTMjRddOiSvdpv-aKTY98 Grochowa okolice piaseczna. Nie mam namiarów na tych klientów bo inwestycja przez dewelopera ale myślę że można podjechać i zapytać tam trzy z czterech budynków mają pompy. zadzwonię do Pana po południu w celu omówienia oferty, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadrot 08.02.2018 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Co prawda nie Piaseczno ale Targówek . Mam dwie i na Białołece też kilka. Dzień dobry, z chęcią byśmy skorzystali z oferty, może w weekend? Jakiej mocy są to pompy? Prosiłbym o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktorant 12.02.2018 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 MMInstalacje. Poszukaj ich są na FB.mają sklep pokazowy w Lesznowoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts