majjjlenka 08.02.2018 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Dzień dobry, co moi drodzy forumowicze polecicie na położenie na dach, moje wymagania to - solidny, dobry, ale niekoniecznie ładny - chciałabym zaoszczędzić pieniążki i nie pakować milionów monet, ponieważ mam dach jednospadowy i będzie widoczny tylko od strony tarasu, więc nie musi być piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 08.02.2018 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Betonowa np IBF ona chyba leci około 18 zł/m2 podwójne Ż albo S , gwarancja na 50 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 08.02.2018 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Betonowa ale Braas bądź Euronit. Z IBF kiedyś były problemy( woda przesiąkała) nie wiem jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 09.02.2018 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Nic nie przesiąka to pewne i twarda jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjjlenka 09.02.2018 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dziękuję za odzew, na pewno sprawdzę wszystkie propozycje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts