azylybyly 08.02.2018 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam, deweloper buduje domy w tym jeden dla nas. Chodze i dogladam budowy, ale powiedzcie mi czy tam sie wszystko zgadza? Na pytanie moje dlaczego dach wyglada tak a nie inaczej wyko awca twierdzi ze to jeszcze nie koniec i wszystko bedzie ok. Prosze o wypowiedzi. Ogolnie nie podoba mi sie wyciecie i ulozoenie membran, jak i sprawa ze dachowka jest juz polozona, a sa jakies zastepcze 3 jetki... Wyko awca twierdzi, ze teraz membrane beda laczyc tasmami do ram okiennych i komina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_5 09.02.2018 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Wrzuć większe zdjęcia a nie miniaturki. Jeśli chodzi o obróbkę okna, to membranę z dołu faktycznie przykleisz do okna. Ja na twoim miejscu dużo bardziej przejmowałbym się, jak to okno obrobione jest od zewnątrz. Chodzi np. o dodatkowe ocieplenie, dodatkowy kołnierz z membrany itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 09.02.2018 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Zapytam tak przez ciekawość czy jak deweloper wykonuje tak jak w tym przypadku budynek wielorodzinny czy domki szeregowe to kupujący ma wgląd do projektu? i jeżeli coś jest wykonywane niezgodnie z projektem może reagować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.02.2018 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Tak wykonane zdjęcia nie pozwalają na w pełni kompetentną ocenę. Natomiast z tego co widać okna a już z pewnością komin są źle obrobione. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts