Roger90 10.02.2018 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Witam, mam problem z gankiem nad którym jest taras. Jak na zdjęciach pojawiają się ślady po lodzie czy deszczu - takie śpiki. Na tarasie jest wylewka zrobiona ponad rok temu, taras obity jest dookoła, zrobione są kapinosy jak i dookoła łączenia są zgrzane papą. Mimo wszystko cały czas w kilku miejscach leci woda, a w zimę zamarza lód. Nikt nie może znaleźć przyczyny. Może ktoś wie jak sobie z tym poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 10.02.2018 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Są dwie opcjie albo woda wcieka górą albo jest źle wykonany kapinos, ja obstawiam to drugie. Woda spływa w dół i podciąga do ściany. Pokaz fotkę kapinosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAST 14.02.2018 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Witam,Patrząc na te zdjęcia niestety podejrzewam, że woda idzie gdzieś środkiem. Żeby jednoznacznie wykluczyć nieprawidłowo wykonany kapinos można samem wykonać próbę, która pokaże czy woda zacieka na ścianę czy urywa się prawidłowo.Ja jednak obstawiałbym to pierwsze. PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts