Sebastian507605 10.02.2018 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Witam, Zakupiłem gniazdo wpuszczane w blat z myślą, że znajduje się w nim zasilacz do USB i wystarczy podpiąć, ale niestety nie ma. Prosiłbym o podpowiedź jaki zasilacz trzeba kupić i jak go podłączyć. W wyszukiwarce nic nie znalazłem w temacie. z góry dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemddd 22.03.2018 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Witam kolega kupił takie same gniazda i przypadło mi dobranie zasilacza do tych gniazd usb. Szukałem zasilacza impulsowego takiego co by się zmieścił w tej obudowie, był w miarę obudowany (kolega przewidział montaż na blacie kuchennym więc potencjalne zalania itp) i miał przynajmniej 2 a najlepiej 3 A na wyjściu.Kupiłem takie coś, mieści się akurat wewnątrz "mechanizmu" gniazda między zawiasami i będę to chciał podłączyć: https://www.tme.eu/pl/details/apv-16-5/zasilacze-do-led/mean-well/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzeszczot_33 28.07.2018 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 Witam kolega kupił takie same gniazda i przypadło mi dobranie zasilacza do tych gniazd usb. Szukałem zasilacza impulsowego takiego co by się zmieścił w tej obudowie, był w miarę obudowany (kolega przewidział montaż na blacie kuchennym więc potencjalne zalania itp) i miał przynajmniej 2 a najlepiej 3 A na wyjściu. Kupiłem takie coś, mieści się akurat wewnątrz "mechanizmu" gniazda między zawiasami i będę to chciał podłączyć: https://www.tme.eu/pl/details/apv-16-5/zasilacze-do-led/mean-well/ I jak? Udało Ci się z tym podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzeszczot_33 28.07.2018 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 i jak te 3 wtyczki USB od środka podłączyć,czy są gniazdka w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts