Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gniazdo wpuszczane w blat Orno OR-AE-1324 problem z podłaczeniem USB

Recommended Posts

Witam,

Zakupiłem gniazdo wpuszczane w blat z myślą, że znajduje się w nim zasilacz do USB i wystarczy podpiąć, ale niestety nie ma. Prosiłbym o podpowiedź jaki zasilacz trzeba kupić i jak go podłączyć. W wyszukiwarce nic nie znalazłem w temacie.

z góry dziękuję za podpowiedzi

• 1 month później...

Witam

kolega kupił takie same gniazda i przypadło mi dobranie zasilacza do tych gniazd usb. Szukałem zasilacza impulsowego takiego co by się zmieścił w tej obudowie, był w miarę obudowany (kolega przewidział montaż na blacie kuchennym więc potencjalne zalania itp) i miał przynajmniej 2 a najlepiej 3 A na wyjściu.

Kupiłem takie coś, mieści się akurat wewnątrz "mechanizmu" gniazda między zawiasami i będę to chciał podłączyć:

https://www.tme.eu/pl/details/apv-16-5/zasilacze-do-led/mean-well/

• 4 months później...
Witam

kolega kupił takie same gniazda i przypadło mi dobranie zasilacza do tych gniazd usb. Szukałem zasilacza impulsowego takiego co by się zmieścił w tej obudowie, był w miarę obudowany (kolega przewidział montaż na blacie kuchennym więc potencjalne zalania itp) i miał przynajmniej 2 a najlepiej 3 A na wyjściu.

Kupiłem takie coś, mieści się akurat wewnątrz "mechanizmu" gniazda między zawiasami i będę to chciał podłączyć:

https://www.tme.eu/pl/details/apv-16-5/zasilacze-do-led/mean-well/

I jak? Udało Ci się z tym podłączyć?