kris2682 11.02.2018 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Chciałbym się poradzić szanownego forum odnośnie ogrzewania. Dom 190 m z użytkowym poddaszem. Na 100% będzie kominek z płaszczem wodnym pytanie tylko czy może on współpracować z podlogówka. Wyczytałem że za wysoka temperatura. U nas przez minimum 5 lat kominek będzie głównym źródłem ogrzewania. Potem jak żona wróci do pracy pewnie zaczniemy więcej używać gazu. Będę wdzięczny za wasze wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 11.02.2018 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Chciałbym się poradzić szanownego forum odnośnie ogrzewania. Dom 190 m z użytkowym poddaszem. Na 100% będzie kominek z płaszczem wodnym pytanie tylko czy może on współpracować z podlogówka. Wyczytałem że za wysoka temperatura. U nas przez minimum 5 lat kominek będzie głównym źródłem ogrzewania. Potem jak żona wróci do pracy pewnie zaczniemy więcej używać gazu. Będę wdzięczny za wasze wszelkie opinie. Mam 200 m2 podłogówki, właśnie ogrzewa wszystko kominek z płaszczem (gaz w tygodniu). Bufora brak. Daje radę bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts