PICIA1979 11.02.2018 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Mam problem z podlaczeniem instalacji jak mam podlaczyc ponizszy schamat. https://www.fotosik.pl/zdjecie/aa15a644b9c17b53 Edytowane 11 Lutego 2018 przez PICIA1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 11.02.2018 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Mam problem z podlaczeniem instalacji jak mam podlaczyc ponizszy schamat. https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/~f~2nqYfqlA4IW~1LYpAyMnrEcbDqq Zleć projekt,zapłać za niego, pokaż go do ceny na FM , jak dobrze to wykonaj i ciesz się ciepłem. Skąd pomysł że projekt ktoś zrobi ci za darmo ? jak coś jest za darmo to zazwyczaj jest byle jakie . Chcesz mieć byle jakie ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G69 11.02.2018 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Ja mam kocioł na paliwo stałe. Pierwszym odbiornikiem jest bojler grzany grawitacyjnie.Ogrzewanie podłogowe idzie przez zawór termostatyczny trójdrożny zakres regulacji 20-43 stopnie .Za zaworem pompka która pcha wodę na rozdzielacz podłogi.Powrót ogrzewania podłogowego przez trójnik podpięty do dolnego gwintu zaworu termostatycznego.Poniżej trójnika zawór zwrotny strzałką do dołu i dalej do powrotu kotła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PICIA1979 11.02.2018 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Mam już zestaw pompowy zamontowany przy rozdzielaczach firmy Afriso Basic z termostatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PICIA1979 11.02.2018 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Zleć projekt,zapłać za niego, pokaż go do ceny na FM , jak dobrze to wykonaj i ciesz się ciepłem. Skąd pomysł że projekt ktoś zrobi ci za darmo ? jak coś jest za darmo to zazwyczaj jest byle jakie . Chcesz mieć byle jakie ogrzewanie? Dziekuje za wyczerpująca odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts