Harrymartin 11.02.2018 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Witam serdecznie wszystkich uczestników forum. Mam serdeczną prośbę o pomoc w zaplanowaniu garderoby w mieszkaniu o powierzchni 71 m2. Na chwilę obecną w mieszkaniu znajduję się jedna ściana nośna zaznaczona na czerwono. Mieszkanie przeznaczone jest dla 3 osobowej rodziny czyli rodzice i dziecko. A może ktoś miałby pomysł jak można inaczej zaaranżować takie mieszkanie. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 12.02.2018 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Dziwi mnie, że pokój dzienny z kuchnią masz od strony północy. Nie będzie Ci przeszkadzał brak światła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 12.02.2018 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Bez wymiarów to tak trochę słabo doradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzych80 12.02.2018 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 z tym pokojem dziennym i kuchnia to sie zgadzam! dziwi mnie tez ten podzial ten z ścianą nośną w pomieszczeniu - to małe, na łazienkę? i zastanow sie czy chcesz miec pokój/sypialnie zaraz przy ściane pokoju dziecka - to moze być z lekka kłopotliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts