Gość M@riusz_Radom 24.09.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 To nie moje dzieło, znalazłem je w necie.. Od razu mówię, że nie znalazłem tu działu : DLA DOROSŁYCH Only Nie umieszczam obrazka, tylko link do strony, to tak na wypadek, jakby Wasze dzieciaki jednak czytały muratora http://www.naszadzialka.prv.pl/cos/itucosik (na prv podal wlasciwy link) Mnie to rozłozyło na łopatki, ale może ja jestem ta przysłowiowa "szowinistyczna" Nie piszę, aby dzieciaki nie otwierały tego linku, bo one i tak robią wszystko na przekór Kobiety nadwrażliwe lub osoby dla których wszelakie materiały erotyczne, równiez, te zabarione humorem, stanowią obrazę kobiecości proszone są o nie klikanie w link. To tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.09.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Ktoś zrobił głupi kawał, a Ty go powielasz i rozpowszechniasz!!! Niby to ładne, pomysłowe, ale nie tutaj, proponuję - wyrzuć to, cobyś kłopotów nie miał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.09.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Ktoś zrobił głupi kawał, a Ty go powielasz i rozpowszechniasz!!! Niby to ładne, pomysłowe, ale nie tutaj, proponuję - wyrzuć to, cobyś kłopotów nie miał!!! Kawał ? To niemalże dzieło artystyczne i czemu nie tu ? Zgodnie z opisem Klub BUDUJĄCY to miejsce na przyjacielskie rozmowy niekoniecznie o budowie. Wstęp do Klubu za rejestracją. Długo szukałem właściwego działu No ale ok, link podeślę osobom zainteresowanym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts