klementynka0 14.02.2018 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 (edytowane) Wraz z mężem zaczynamy budowę naszego wymarzonego domu. Zamówiliśmy już na drewno konstrukcyjne, ale wahamy się odnośnie rodzaju dachówek. Wiecie może jakie dachówki są najlepsze? Proszę o szybka podpowiedź. Edytowane 3 Marca 2018 przez finlandia Link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 14.02.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Sorry, ale to pytanie jest idiotyczne. Dla mnie najlepsze dachówki są ceramiczne, dla kogoś innego będą betonowe, ktoś inny stwierdzi, że dachówki to gówno i tylko blacha na rąbek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 14.02.2018 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Lakoniczne pytania od "jednopostowców" najczęściej zwiastują reklamy w kolejnym wpisie. Starsi stażem użytkownicy już to wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 14.02.2018 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Czasem się jeszcze na to nabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MhUser 14.02.2018 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 najlepszy jest dach zielonytrawkaniestety drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anama 21.02.2018 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Jestem zainteresowany budową drewnianego domu. Jaki dach byście do niego polecali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 22.02.2018 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Zbyt ogólne pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 22.02.2018 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Jestem zainteresowany budową drewnianego domu. Jaki dach byście do niego polecali? Stalowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 22.02.2018 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Te z firmy Januszex decharstwo i szczecharstwo tradycyjne - szybko, bez problemu no i bez faktury bo po co - zawsze to pare groszy taniej tel do nich 0 700 123 321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 22.02.2018 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Jeszcze napisz telefon do naczelnika urzędu skarbowego . Wtedy na 100 procent będą ci wdzięczni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 22.02.2018 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Telefon podałem - będą chcieli to znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam_ 28.02.2018 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 witam, mam pytanie fachowiec odradza mi papę na dach mówiąc, ze nie oddych, ze to stara metoda. jak myślecie ? troche pieniędzy w kieszeni bez tej papy. myslałem wlasnie o pełnym deskowaniu i membranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.03.2018 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Zgodnie z oczekiwaniami autor postu pojawił się po 10 dniach i zrobił edycję tekstu wprowadzając link reklamowy swojego zleceniodawcy.Czasem żałuję że muszę je kasować, bo moglibyście wiedzieć, kto zleca taki spam. Chociaż mam podejrzenie że tu chodzi o tylko pozycjonowanie stron. Staram się zostawiać post gdy jest pod nim dyskusja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 03.03.2018 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Zabawny post rozpoczynający temat Od razu spam, jakie drewno zamówione, ale nie wie czym pokryje dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 03.03.2018 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 PS: Zawsze możecie zgłosić do Google taką praktykę- jak dostaną bana na kilka tygodni i nie będą się w ogóle w wyszukiwarce pokazywać, to im się odechce spamowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 03.03.2018 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 witam, mam pytanie fachowiec odradza mi papę na dach mówiąc, ze nie oddych, ze to stara metoda. jak myślecie ? troche pieniędzy w kieszeni bez tej papy. myslałem wlasnie o pełnym deskowaniu i membranie. Masz teraz do wyboru mnóstwo folii paroprzepuszczalnych. Jeśli nie musisz, nie rób pełnego deskowania(to też kasa), tylko zamontuj folię dedykowaną do pokrycia jakie wybrałeś i nie będziesz się martwić, że Ci więźba zgnije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts