Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Skandalu Osowej...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 81
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Nie śmiałbym przerwać - tak mi dech zapiera... :oops: :oops: :oops:

No bo jak można przerwać coś tak pięknego przed północą...:

udo pachnie obietnicą różaną

w zasklepieniu szumu trzciny

ręką miękko sięga za kolano

zatańczony uścisk przy nim

zakrzyczany łuk rozkoszy

oddychający na jej brzuchu

pagórkiem słodkim zakończony

przy niespokojnym poznawaniu

wieczornym rozkoszą i

porannym zakrywaniu

oddechem lekkim na szyi

i różowym zagłębieniu

pod kosmykiem włosów

tajemnicą dotykania

Osowa, to naprawdę skandal, ze nie zabroniono Ci pisać. Przerost formy nad treścią, no i niestety bełkot, albo ja się nie znam. Ale trening czyni mistrza, więc pisz dalej, ja po prostu nie będę tego czytać.

Witaj , skandal -skandalem :wink: ale dzięki temu tu zajrzałaś/ łeś? 8) :lol:

Chętnie poczytam Twoją " poezję " jeśli tak to nazywasz ...ja swoich prób piśmiennych tak bym nie nazwała .....

Pozdrawiam wierszami .....

Osowa, zajrzałam, bo po innych wypowiedziach widać, że fajna kobieta jesteś, ale Twojego pisanie tak bym już nie określiła :wink: Ale co się dziwić, gdybym miała takiego Rekina, jak Ty, to pewnie też bym zaczęła tworzyć, aby zapomnieć o problemach budowlanych.

Pozdrawiam i życzę weny twórczej.

Wybaczcie, ale ja uważam, że nie każdy bełkot jest poezją.

Twoje prawo. A ja uważam, że dzięki Osowej ten kącik wreszcie odżył, coś się w nim dzieje. Kiedyś odwiedzało go, często i aktywnie, sporo osób. Potem wszystko ucichło, skończyło się, zamknęło. Może powrócą na jesień i zimę.. Oby... Taką miałem nadzieję, wpisując jedenaście słów autorstwa Marianny Bocian tutaj, właśnie w tym miejscu.

A w tekstach Osowej nie mogę dopatrzyć się niczego innego poza bełkotem.

A moim zdaniem jest tam sporo ciekawych wierszy, jest też kilka prawdziwych perełek. A przede wszystkim gęsto od emocji. I dobrze.

"Wszystko jest poezją" [Edward Stachura]

2004 MAM NADZIEJĘ ,ŻE OD DZISIAJ BĘDĄ CI MECZYŁY W NOCY KOSZMARY :evil: :evil: :evil:

UWIELBIAŁAM RANO PRZED PRACĄ CZYTAĆ TO CO OSOWA TWORZYŁA W NOCY , TO BYŁO TAKIE PROSTE , ALE NIE PROSTACKIE

zABRAŁAŚ I ZNISZCZYŁAŚ NASZEGO SKOWRONKA ... nie napisze ,że cie n........e za to . Artysta , nawet taki domowy ma swoj honor i wrażliwość - wylałas pomyje na Joasie - wstyd mi za takich ...... :cry:

Bo najłatwiej jest ubliżać, poniżać, obrzucać błotem i w ten sposób leczyć własne kompleksy, miernotę i bylejakość. Ot, dopiec komuś do żywego, zniszczyć i zdeptać - to cel wszystkich zer. Teraz wiemy już jakiego formatu człowiekiem jest 2004 i gość, który nie ma nawet na tyle odwagi cywilnej, by powiedziedzieć to, co myśli z twarzą.

Szkoda Osówko, że zareagowałaś na ten bełkot. Bo to właśnie był bełkot. Nie przejmuj się takimi zerami i szybko wracaj tutaj.

Pozdrowienia serdeczne

Agnieszka

No to czy już można Królowa :roll: , czy jeszcze Królewna :wink: ?

Prezencik, jak to prezencik do pisania i malowania, w kolorze dla dziewczynek, a i z Rekinciem można stres minimalizować, mała kamerka i videokonferencyjka:

http://images.amazon.com/images/P/B00006FMYB.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

Osowa nie miałem czasu, aleć chyba nie wyćpnęłaś tego wszystkiego za burtę. Chyba przeniosłaś to gdzieś na CD, internet to takie ulotne.

Wiesz co Osowa, kroyeną się nie przejęłaś 8) , a jakimś łosiem co dopiero 5 postów walnął. :roll:

I tak bez szerszej konsultacji książki palisz, bo się komuś, co podobno nie chce czytać, piiiiiiiiiiiiiiiiiiii (autocenzura).

Przywracaj po kolei jak stało.

Jak nie przywrócisz to ludzie zaczną copyrichty naruszać i sobie będą kopie zapasowe robić. :roll: