radik81 20.08.2019 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Za taką kwotę rozsądnym rozwiązaniem będzie Ferroli Biopellet 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loveer 20.08.2019 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Za taką kwotę rozsądnym rozwiązaniem będzie Ferroli Biopellet 18. Też myślałem o tym piecu, jeszcze jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radik81 20.08.2019 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Za taką cenę to chyba jedyny kocioł godny uwagi z którym nie będzie problemów. Z wyższej półki będzie Black Star, Laguna Edilkamina, ale tu ceny sporo wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrunger 22.08.2019 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja polecam kocioł na pellet sm bio, można go zakupić np. ale jest masę firm, które zajmują się jego sprzedażą. Ten piec jest bardzo kompaktowych rozmiarów, dlatego mi na wąskiej działce nadał się idealnie. Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 22.08.2019 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 Ja polecam kocioł na pellet sm bio, można go zakupić np.kllklk ale jest masę firm, które zajmują się jego sprzedażą. Ten piec jest bardzo kompaktowych rozmiarów, dlatego mi na wąskiej działce nadał się idealnie.a na szeroka działkę nie nada się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Buderus 19.09.2019 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 Witam, Warto zastanowić się nad wyborem bardziej ekologicznego oraz ekonomicznego źródła ciepła niż kotły na pellet. Takim rozwiązaniem jest pompa ciepła, która mimo wyższych kosztów inwestycyjnych pozwoli na uzyskanie znacznie niższych rocznych kosztów eksploatacyjnych. Dodatkowo pompa ciepłą jest całkowicie bezobsługowe oraz ekologiczne, ponieważ wytwarzanie ciepła nie zachodzi na drodze spalania. W ofercie marki Buderus znajdują się zarówno powietrzne, jak i gruntowe pompy ciepła z rodziny Logatherm, które posiadają najwyższy współczynnik COP na rynku. W celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji o pompach ciepła zachęcam do odwiedzenia strony internetowej produktu: http://www.buderus.pl/produkty/kategorie-produktow/pompy-ciepla/powietrzne/logatherm-wpl-ar.html Chętnie odpowiem na ewentualne pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant Buderus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 19.09.2019 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 Pompa ciepła jest tak samo ekologiczna co pelet bo prąd jest z węgla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts