return77 14.02.2018 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 (edytowane) Witam, Czy ktoś z Państwa buduje lub zbudował dom Hary I (kupiony na stronie ? Pytam, bo interesują mnie opinie o tym projekcie. A może ktoś będzie chciał się podzielić zdjęciami z realizacji? Proszę o wiadomość. Dziękuję z góry. Edytowane 14 Lutego 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmi 05.03.2018 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Ja mam kupiony ten projekt, jednak trochę zmian w nim mam. Płyta fundamentowa, dach zmieniony na tańszy dwuspadowy, wiązary prefabrykowane, zamiana łazienki z jednym z pokoi, likwidacja okna narożnego w kuchni i takie tam. Czekamy na pozwolenie na budowę, więc jeszcze daleka droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
return77 05.03.2018 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Dziękuję za wiadomość.A kiedy planujesz budowę - kiedy będziesz miał zdjęcia stanu surowego zamkniętego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndziakS 11.03.2018 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 My także zdecydowaliśmy się na ten projekt. Czekamy na pozwolenie. Nie wprowadzaliśmy żadnych zmian przy adaptacji. Biliśmy i nadal bijemy się z myślą co zrobić z ta łazienka przy kominku. Zostawić czy jednak zrezygnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmi 18.03.2018 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 My trochę zmian wprowadzilismy: płyta fundamentowa, wiązary dachowe, dach zmieniony na dwuspadowy + częściowo płaski, architekt poradził dla obniżenia znacznego kosztów. Dom dla 3 osób, więc przenieslismy łazienkę bliżej sypialni dużej, zamiast 1 z pokoi odpowiednio go zmniejszając, dzięki czemu pokój obok będzie miał ok. 15 m, a miejsce po łazience to będzie malutki gabinecik męża. Kominek likwiduje y, dzięki czemu do tej małej łazienki wystawimy jeszcze prysznic. Okno narożne w kuchni zmieniamy na zwykłe, w sypialni też likwiduje y jedno okno. Zastanawiam się jeszcze nad sensem okna w wiatrolapie:D. Projekt wybraliśmy że względu na to, że zmieści się na naszą działkę 22m szerokości mamy, potrzebowałam spiżarni, pralni, dużej garderoby i 2 łazienek, to było must have, reszta była mniej ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwester1919 01.02.2019 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Witam. Czy ktoś z państwa posiada zdjęcia z realizacji projektu Hary 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts