pink220 14.02.2018 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 (edytowane) Zdecydowałam się w ramach oszczędności samej wymienić filtry. Z samym zakupem na [url:spam:[/url] nie miałam problemu ale nie mogę znaleźć instrukcji. Czy na YT są tego typu instrukcje? Edytowane 3 Marca 2018 przez finlandia Zgodnie z oczekiwaniami pink powrócił po 14 dniach i wzbogacił wypowiedź o link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 14.02.2018 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Szklana kula nic mi nie podpowiada. Co to za filtry w czym są te filtry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 14.02.2018 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Zdecydowałam się w ramach oszczędności samej wymienić filtry. Z samym zakupem nie miałam problemu ale nie mogę znaleźć instrukcji. Czy na YT są tego typu instrukcje? Instrukcji jest pełno na YT, a Ty lub któryś z kolegów/koleżanek z "Nowej Rudy": http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99837-Witajcie-w-Hyde-Ceg%C5%82a-Park&p=7609897#post7609897 z pewnością zaraz nam tu przedstawicie "jedyną właściwą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts