plusfoto 14.02.2018 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Ktoś ma , użytkuje i podzieli się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 15.02.2018 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Mam, użytkuję (Samsung NQ50H5537KB), jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie częściej korzystam z funkcji mikrofali, niż piekarnika, ale od czasu do czasu piekę ciasta/ciasteczka/kurczaka/mięcho i wszystko jest ok (ustawiam odrobinę niższą temp. niż w poprzednim piekarniku, mam wrażenie, że "mocniej grzeje" ). Piekarnik posiada funkcje łączone (np. mikrofala+grill), oraz funkcje automatyczne (np. mrożona pizza), a także pojemnik do gotowania na parze (jeszcze nie korzystałam). Jest mniejszy od tradycyjnego piekarnika, ale zdecydowanie większy od mikrofali. Mnie taka wielkość w zupełności wystarcza - i tak nigdy nie piekłam dwóch potraw jednocześnie, a jedna potrawa spokojnie się mieści. Moc mikrofali może nie jest powalająca (800 W), ale jak dla mnie ok. A co najważniejsze - w kuchni nie zajmuje dużo miejsca, nie trzeba upychać dwóch urządzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 15.02.2018 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUALTIERO 21.02.2018 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Chciał bym mieć taki piekarnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 22.02.2018 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Mamy, już 9 rok, Samsung do zabudowy (nie pamiętam modelu, w razie czego można sprawdzić). Model bez obrotowego talerza, co u nas powoduje pewne małe problemy przy użytkowaniu mikrofal. Niby są rozprowadzane równomiernie, ale to tylko teoria, szczególnie widoczna przy potrawach o większych powierzchniach. Ale spokojnie daje radę. Pamiętać tylko należy o zmienianiu tacki, żeby nie zostawić tej metalowej podczas używania mikrofali. Ogólnie - duży oszczędność miejsca, niezła wygoda. Drugi raz tez bym brał (choć szukałbym z obrotowym talerzem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anama 14.03.2018 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Używałam i zdecydowanie polecam, super opcja - oszczędność miejsca i wygoda użytkowania, takie 2 w 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 14.03.2018 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Mamy, już 9 rok, Samsung do zabudowy (nie pamiętam modelu, w razie czego można sprawdzić). Model bez obrotowego talerza, co u nas powoduje pewne małe problemy przy użytkowaniu mikrofal. Niby są rozprowadzane równomiernie, ale to tylko teoria, szczególnie widoczna przy potrawach o większych powierzchniach. Ale spokojnie daje radę. Pamiętać tylko należy o zmienianiu tacki, żeby nie zostawić tej metalowej podczas używania mikrofali. Ogólnie - duży oszczędność miejsca, niezła wygoda. Drugi raz tez bym brał (choć szukałbym z obrotowym talerzem). To jeżeli ten Samsung nie ma systemu TDS należy zmniejszać moc mikrofal i jednocześnie wydłużać czas ich działania ( pracy) . Przetestuj to i zobaczysz różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulunkele 06.07.2018 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Czy ten piekarnik samsunga który jest wyżej podany będzie pasować do zabudowy z ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts