kroyena 27.09.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 osowa przyznaj się co szykujesz na górze, tyle ładnych skosów masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 27.09.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 KlAPA JAK klapa grunt ,ze kibelek jest czysty i błyszczący jak na pierwszym zdjeciu o to chyba chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuńka 29.09.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 To, że kibelek powinnien być czysty i błyszczący, nie podlega dyskusji, jak również to, że klapa powinna być opuszczona. Co do tematu i facetów w tym temacie - ja męża nie musiałam przyuczać do tej jakże skomplikowanej czynności - ten typ tak ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 29.09.2004 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Ale ja nie mam nic do facetów (mój sam pilnuje, żeby klapa była zamknięta) - chodzi mi o to, że ludzie robiąz zdjęcie swojej łazience otwierają zarówno deskę jak i klapę. No, chyba że te zdjęcia robią panowie, którzy taki stan rzeczy uznają za prawidłowy ? Ja nadal uważam, że coś jest na rzeczy, może to jakiś przesąd, może obcym trzeba pokazywać sedesik otwarty, bo się "pieniążki trzymają", czy coś takiego? No bo chyba nie chodzi o urok (wątpliwy zresztą) wnętrza sedesu, czy jego wartości estetyczne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.09.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Estetyka estetyka, a higiena higiena . Jesli klapa jest podniesiona w czasie spuszczania wody, czesc wody (i tym, co w tej muszli bylo, m.in. zarazkami) pryska na zewnatrz. Pewnie nie we wszystkich typach muszli, ale... Poza tym w koncu co to za atrakcja, taki otwarty kibelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Poza tym w koncu co to za atrakcja, taki otwarty kibelek? Jak to bez atrakcji? a jak woda wszytkiego nie zabierze to dopiero będą atrakcje !!!!! Mam alergie na otwarte klopy ( na śląsku ) .....W domu i w pracy wszyscy zamykają dla świętego spokoju .....bo jest hałas. Ale opowiadała mi koleżanka u której zawsze był otwarty sedes, że którejś nocy bardzo jej sie zachcialo siusiu...i pobiegła szybciutki i cichutko do wc bez zapalania światła siadla na kibelku i ulżyła sobie ....az tu nagle zrobilo jej sie cieplutko.....Okazało sie ,że sedes był zamknięty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 30.09.2004 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ad. zamieszczonych zdjęć - wydaje mi się, że prezentowane łazienki są w trakcie prac wykończeniowych. Klapa i deska są podniesione, żeby nie korzystać z nich jak z półki i nie uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 30.09.2004 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ad. zamieszczonych zdjęć - wydaje mi się, że prezentowane łazienki są w trakcie prac wykończeniowych. Klapa i deska są podniesione, żeby nich korzystać z nich jak z półki i nie uszkodzić. To jest racjonalne wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 30.09.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 W końcu do czegoś ta klapa jest. Jedna jej część, żeby nie siadać na zimnej muszli, a druga chyba po to żeby zamykać. Jak ma byc otwarta to po co ją wogóle instalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 01.10.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 http://kurde.pl/gfx/pisuar.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 01.10.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 http://kurde.pl/gfx/deska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 13.10.2004 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Oglądam piękny dom Exon http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=449441#449441, i co widzę? Znów otwarte kibelki, i to we wszystkich łazienkach. Nadal nie rozumiem, o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 13.10.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ja zamykam klapę,bo zawsze mam pietra,że mi coś do sedesu wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michkas 18.10.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 eee pokazuja ze sa czyściochy i mają kibelek umyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts