Mati07 16.02.2018 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Witam! Wybaczcie bo wiem że podobne tematy istnieją... Ale mam zgryz z tym czy polecony wykonawca chce dużo czy jak najbardziej ok... Powierzchnia 300m2 dach dwuspadowy, jeden komin.Poniemiecki stary dom, więźba zdrowa, w kilku miejscach moze wymagać wzmocnienia nakladkami z desek. Zakres prac:- rozbiórka starego pokrycia(karpiowka położona w rybia luske)-organizacja wywozu starego pokrycia -wzmocnienie i naprawa kilku elementów które tego wymagają- ewentualne prostowanie płaszczyzny - montaż membramy i łączenie- położenie dachówki ceramicznej Bogen innovo 10- montaż rynien, wylazu dachowego, lawy kominowej Z polecenia mam wykonawcę za 100zl/ m2Za cały zakres prac, praca z fakturą. Za sama robocizne wyjdzie ok 30000zl czy cena jest uczciwa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 16.02.2018 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 policz tak, położenie dachówki wraz ze wszystkimi obróbkami, to 45-55zł/m2 przy 300m2 daje 13,5-16,5 tys/m2rozebranie połowa tego do tego jeszcze naprawy, wywóz starej dachówki i spokojnie wyjdzie 100zł/m2. To nie jest drogo, raczej normalna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.02.2018 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 To bardzo przystępna cena. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts