Redakcja 24.09.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Przepraszamy, przy przenoszeniu do nowego działu, wątek zniknął. Informatycy próbują rozwikłać tę zagadkę. Forum jest archiwizowane, więc na pewno "gęby" wrócą. Jeszcze raz przepraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.09.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Szanowna Redakcjo.. to moze by przy okazji odrazu przeindeksowac bazy??? forum sie przestanie zacinac... tak niesmialo prosze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 24.09.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Oj, a taki fajny wątek był Mamy chyba wszyscy nadzieję, że się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 24.09.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Miejmy nadzieję, że nikt gębą dysku nie uszkodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 25.09.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 łocię kurczaki !! no nareszcie - zabraliści mi moje powietrze , tyle godzin czekałam na to i w końcu JEST !!!!! NARODZIŁO SIĘ FORUM OD NOWA P.s. Dla niewtajemniczonych ostatnio panuje w necie epidemia masowego znikania , po "gębach" zniknęło całkowcie Forum .... Mam nadzieję , że więcej nic już nie zniknie Pozdrawiam Redakcję buziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 I było mnię zmuszać co bym się ujawnił. Od razu wylazły bad sectory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 01.10.2004 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 I było mnię zmuszać co bym się ujawnił. Od razu wylazły bad sectory. A może ktoś wkleił zdjęcie konia trojańskiego i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts