WojtusJ 16.02.2018 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Mam doprowadzoną do kuchni rurkę od odkurzacza centralnego, którą planowałem wykorzystać do instalacji VROOM-a pod zlewozmywakiem. Niestety, zapomniałem o tym na etapie planowania kuchni i nigdzie nie mam możliwości jego instalacji. Jedyne miejsce, to "na leżąco" w cokole. Tutaj pytanie, do osób zorientowanych w temacie - czy można zainstalować VROOM-a poziomo? Czy może są ku temu jakieś przeciwwskazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MD. 16.02.2018 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Nie wiem jak można zapomnieć o vroomie projektując kuchnię. Makabra. Myślę, że nie ma znaczenia jak go ustawisz ale dla pewności napisz do dystrybutora w pierwszej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts