TED888 17.02.2018 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Witam, Dopiero co założyłem konto w celu poznania opinii ludzi którzy znają się w temacie, wybieram sprzęt do kuchni i zrobiłem już swoją listę sprzętów, jeden ciekawy co o tym myślicie? Pozdrawiam 1.Samsng Rfg23uebp1 (lodówka) 2.Bosh Pie631fb1e (indukcja) 3.Toflesz OK3 fiera sprint 90 czarny (okpa) 4.Siemens HB635GNS1 (Piekarnik) 5.Siemens SN 636X02KE (zmywarka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 18.02.2018 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Dlaczego wśród drogich sprzętów wybrałeś w miarę tanią indukcję?Czy to jakiś świetny model czy po prostu nie zwracasz uwagi akurat na płytę bo reszta raczej tania nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 18.02.2018 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Dlaczego wśród drogich sprzętów wybrałeś w miarę tanią indukcję?Czy to jakiś świetny model czy po prostu nie zwracasz uwagi akurat na płytę bo reszta raczej tania nie jest I w taniej i w drogiej płycie siedzą te same części. Akurat wczoraj jedną naprawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TED888 20.02.2018 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Wybór płyty padł po przeczytaniu pozytywnych opinii w sieci jak i rozmowa z kolegą który ma ja od roku, po prostu padło tu stwierdzenie że nie ma sensu płacić wiecje, jedynym co musiała posiadac to było ustawianie mocy 1-9, teraz mieszkam w domu w którym jest płyta z regulacją +- i to jest porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts